Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Αποστολή στην Ειδομένη τροφίμων για τους πρόσφυγες


Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο parking της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και την προηγούμενη Πέμπτη και Σάββατο στη Πλατεία Πάρκου, μαζί με προσφορές και άλλων εθελοντών και συνεργαζόμενων παραγωγών, έφτασαν στον προορισμό τους....

Μετά από προσπάθειες μιας εβδομάδας καταφέραμε να στείλουμε τη δεύτερη αποστολή τροφίμων στην Ειδομένη. Η πρώτη είχε γίνει πριν έναν μήνα στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης φορέων και κινήσεων της πόλης μας, στην οποία συμμετείχαμε.
Το αυτοκίνητο φορτώθηκε το Σάββατο το απόγευμα με 600 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας (μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν, κράκερς, γάλατα, παιδικές τροφές, χυμούς, ξηρούς καρπούς, κριτσίνια, νερά κλπ).


Την Κυριακή 15/11 το πρωί αναχώρησε και το μεσημέρι όλα τα είδη παραδόθηκαν στην Ειδομένη από τους εθελοντές που με δικά τους έξοδα είχαν προσφερθεί να αναλάβουν αυτή την αποστολή.
Μάλιστα οι συμπολίτες μας εθελοντές είδαν αμέσως τα περισσότερα από τα προϊόντα, που μόλις είχαν παραδώσει, να μοιράζονται στους πρόσφυγες από τους εθελοντές των ανθρωπιστικών οργανώσεων οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκεί.
Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εκτενέστερη σχετική αναφορά. Το μόνο που τώρα θα αναφέρουμε είναι ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες και ότι οι εθελοντές των ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι οποίοι καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, με φειδώ μοιράζουν τα τρόφιμα για να φτάσουν για όλους.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή, με την προσφορά ειδών, με την προσφορά εθελοντικής εργασίας και με την επιτόπου μετάβασή τους.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου