ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

1.534 θέσεις εργασίας στους δήμους όλης της χώρας - Δ. Δελφών 4 θέσεις και Δ Αμφίκλειας Ελάτειας 2 θέσεις


Εγκρίθηκε η κατανομή θέσεων για την πρόσληψη χιλίων πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (1.534) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών,...
που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2015−2016, όπως αυτές αξιολογούνται και εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού Αθλητισμού, δια της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού και Διατροφής.
Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου.
Οι θέσεις για την Στερεά Ελλάδα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ    6
ΦΩΚΙΔΑΣ
 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ    4
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ − ΕΛΑΤΕΙΑΣ    2
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ    6
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ    3
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ    2
ΕΥΒΟΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ    10
Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ    2Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.