Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Οργή και αγανάκτηση στα ορεινά για το Θ.Μανανά

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην ορεινή περιοχή του δήµου ∆ελφών για την αδικία που συντελέστηκε σε βάρος του τ.∆ηµάρχου ∆ελφών κ. Θανάση Μανανά από τη Ν∆, καθώς τον έβαλαν και τον έβγαλαν από το ψηφοδέλτιο, δίχως καµιά εξήγηση.....

 Ο κόσµος στη Γραβιά το Πολύδροσο και τους Καλλιείς, ανεξαρτήτως κόµµατος εκφράζεται άσχηµα για τη Ν∆, ενώ στελέχη της δηλώνουν καθαρά ότι δεν µπορούν να ταυτιστούν µε ένα κόµµα που χρησιµοποιεί µε αυτό τον απαξιωτικό τρόπο τα στελέχη του.
 Για την ιστορία να αναφέρουµε ότι παραλίγο να τον πάρουν στο λαιµό τους και επαγγελµατικά, καθώς για να είναι υποψήφιος έπρεπε να παραιτηθεί, αφού ως καθηγητής είναι δηµόσιος υπάλληλος. 
Ο άνθρωπος ξέροντας ότι έχει κλείσει την υποψηφιότητά του θα προχωρούσε σε παραίτηση για αν συµµετάσχει στην εκλογική διαδικασία. 
Ευτυχώς που δεν πρόλαβε να το κάνει, γιατί θα έµπαινε σε περιπέτειες. Είναι να µην αναρωτιέται κανείς µετά; 
Ένα κόµµα που χειρίζεται µε αυτή την ελαφρότητα τα στελέχη του, είναι δυνατόν να ασκήσει συνεπή διοίκηση;;;;
Η ΩτΦ

13 σχόλια:

  1. Κρίμα... Ο Θανάσης ηταν η τελευταια ελπίδα για εξοδο απ' τα μνημονια...
    Ελλάδα τρως τα παιδιά σου(αφού σε έχουν φαει αυτά πρωτα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΡΝΑΣΣΕ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΝΑ. ΦΤΑΝΕΙ Π0ΙΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε καλα δεν πεταξαν εξω και το προεδρο της δημοκρατιας.δημαρχος γραβιας ηταν .ενταξει.κατεβειτε απο το καλαμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εσιεν τραυματίας, ο Κωστόπουλος χώρισε, ο Μανανας εκτός ψηφοδελτίου. Ποσά χτυπήματα να αντεξουμε ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΓΡΑΒΙΩΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΗΔΕΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τετοια οργή και αγανάκτηση τι να σου πω,πώς να το περιγραψω ?
    Πολυ κλάμα έχει πέσει.... μας κόπηκε η όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν τι άλλα?
    Για πεστε και τίποτα άλλο να περάσει η μέρα μας....
    Λοιπόν άμα μπαίνεις εδώ διασκεδάζεις...Απ τη μιά μεριά ο μπλόκερ με τον Μανανά καθε μέρα αλλά και με το Σύριζα (τι κόλημα και αυτο...) απ την άλλη ολοι εσεις με τις παρόλες σας περνάνε οι μέρες μας μια χαρά, Αντε και καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Παισιος τι προβλεψε για τον Μανανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Και όμως και γι αυτό είχε πει 2.08 που το κοροιδεύεις και βγήκε αληθινό !

    Η προφητεία λέει, “οι Αμφισολιδωρικιώτες θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στον Νομ'ο μας.”

    Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sananam east» δηλαδή , που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι “Μανανας”

    Καλά πάμε......Πέστε και τίποτε άλλο να περνάει ο καιρός μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον Σηφη τον κροκοδειλο ειχε προβλεψει το τελος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητά μου παιδιά 2.08 8.02 11.27 , επειδή βλέπω οτι είσασθε πλανεμένοι και κρίμα διότι είσθε απο τον Παρνασσόν το άγιον βουνόν μας και επειδή " περι άλλων τυρβάζετε" διαβάστε σας παρακαλώ με την δέουσαν προσοχήν και κατάνυξην τα παρακατω....

    Ο σοφός Γέροντας Παΐσιος είπεν για τους πλανεμένους:

    -Γέροντα, πως μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος είναι πλανεμένος;

    -Ακόμη και από την όψη του μπορείς να το καταλάβεις. Ο πλανεμένος παρουσιάζει μια εξωτερική ψεύτικη απάθεια. Φαίνεται ταπεινός και πράος, αλλά μέσα του κρύβει την μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του.

    Αν κοιτάξετε τα μάτια του, θα δείτε ότι βλέπει τους άλλους ταλαίπωρους σαν μυρμήγκια.Μπορείς όμως να τον καταλάβεις και από αυτά που λέει.

    Ήταν ένας πλανεμένος, που πολύς κόσμος τον είχε για άγιο. Έλεγε ότι του είχε παρουσιασθεί ο Χριστός καβάλα σε ένα άλογο, κρατώντας ένα φλασάκι με κρασί, τον κέρασε από αυτό και από τότε απέκτησε το διορατικό χάρισμα. Μια φορά που μιλούσε στον κόσμο, κάποιος τον ρώτησε:«Γιατί δεν μπορώ να κάνω κι εγώ θαύματα;».

    Γιατί εσύ έκανες εκείνη κι εκείνη την αμαρτία…», του απάντησε. Πανικοβλήθηκε ο καημένος και ήρθε να μου το πει. «Καλά, του λέω, οι Άγιοι θεατρίζουν ποτέ τους ανθρώπους; Μόνο ο διάβολος θεατρίζει. Δεν κατάλαβες ότι ο διάβολος μιλάει; Και αν είναι αληθινά αυτά που λέει ο πλανεμένος, πάλι ο διάβολος τα λέει».

    Μια γυναίκα μου είπε ότι είχαν πάει μια δαιμονισμένη σε κάποιον, για τον οποίον είχαν ακούσει ότι έβγαζε δαιμόνια κ.λπ. Αυτός τους πήρε και τους πήγε σε ένα χαλασμένο εξωκκλήσι. Μόλις μπήκαν στο εκκλησάκι, πήρε ένα επιτραχήλι και το φόρεσε. Παραξενεύτηκε η γυναίκα! Λαϊκός και να φορέσει επιτραχήλι! «Είσαι παπάς;», του λέει.

    «Τι θα πει παπάδες!», λέει αυτός και άρχισε να κατηγορεί τους ιερείς. Έτσι κατάλαβαν οι καημένοι την πλάνη του και σηκώθηκαν και έφυγαν.

    Και μίαν ερώτησην .Ποίος είναι ο Σήφης ο κροκόδειλος που προαναφέρατε? Είναι άνθρωπος ? γνωστός? Έλλην ? Παρνασσιώτης και εκείνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα καλά μέχρι εδώ.
    Τι πρόβλεψη κάνει ο γέροντας Παίσιος όμως για τις εκλογές?
    Θα έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη η όχι?
    Γιατι αν δεν εκλεγεί ,αλοίμονό μας ,θα μας κάψει ο θεός.
    Είναι αλήθεια οτι ο Θανάσης θα ψηφίσει Τσίπρα? Τι λένε οι γραφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανένα νεώτερο σήμερα για το Θανάση Παρνασσέ?
    Τι έφαγε ? Τι ήπιε? Πήγε πουθενά?Μήπως τον πονάει το κεφάλι του που τον συζητάμε κάθε μέρα και δεν μας αφήνεις και εσύ σε ησυχία ? Καμιά νέα δήλωση?
    Τι λένε οι ψηφοφόροι του? Θα ψηφίσουν τελικά Μανδρέκα ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή