Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

«Πρώτη φορά Βουλευτής λαµβάνει επίσηµα θέση για την κατάτµηση ενός ΟΤΑ»

Μια απάντηση ζητεί από το Βουλευτή ο Τ.Σ. Δελφών κ.Λεωνίδας Σακελλαρίου «Πρώτη φορά Βουλευτής λαµβάνει επίσηµα θέση για την κατάτµηση ενός ΟΤΑ» ....

-Ο Βουλευτής μπορεί να εγγυηθεί ότι εάν παραιτηθούμε όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι και οι αναπληρωματικοί, το χωριό θα αυτονομηθεί ή θα μείνει ακέφαλο από τοπική διοίκηση», ρωτά ο Τ.Σ. Τη στάση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου να πάρει θέση υπέρ της κατάτμησης του Δήμου Δελφών στηλιτεύει ο Τοπικός Σύμβουλος Δελφών κ. Λεωνίδας Σακελλαρίου και απευθύνει το καίριο ερώτημα αν μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σακελλαρίου έχει ως εξής: «Με ιδιαίτερη έκπληξη είδα την υποστήριξη του κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου Βουλευτή Νομού Φωκίδος, ως προς την απόσχιση των Δελφών από τον καλλικρατικό δήμο, μιας και πρώτη φορά Βουλευτής λαμβάνει επίσημα θέση για την κατάτμηση ενός ΟΤΑ. 
Πάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω το Βουλευτή πως το στηρίζει και αν μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα για τους Δελφούς.
Δηλαδή εάν παραιτηθούμε όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι και οι αναπληρωματικοί, το χωριό θα αυτονομηθεί ή θα μείνει ακέφαλο από τοπική διοίκηση και αν θεωρεί σωστό να προβούμε τώρα σε τέτοιες ενέργειες μιας και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για αλλαγές στο νόμο καλλικράτη. Αναμένω άμεσα την ξεκάθαρη απάντηση του Βουλευτή, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι των Δελφών και προσωπικά δικαιούμεθα να εκλάβουμε τη θέση του ως λαϊκιστική και ψηφοθηρική. 
Με σεβασμό στη Δημοκρατία και τους θεσμούς της
 Με σεβασμό στους Δελφιώτες 
Λεωνίδας Π. Σακελλαρίου
 Τοπικός Σύμβουλος Δελφών» 
Η ΩτΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου