Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του Ορέστη Τσάρκου
ΘΡΑΥΣΗ  ΚΑΝΕΙ ΕΝ  ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΣΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  ΜΕΣΑ   ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ   ΤΩΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΜΕ  ΤΙΤΛΟ "ΝΑ  ΣΤΑΘΩ  ΣΤΑ  ΠΟΔΙΑ  ΜΟΥ " ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ  ΔΕΝ  ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ  ΔΕΙΤΕ  ΤΟ   ΠΑΡΑΚΑΤΩ  .  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΖΗΤΕΙ ΝΑ  ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ  ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ  . ΚΟΜΙΣΙΟΝ...37 ΔΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ  ΤΗ  ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  .   6  ΣΤΕΛΕΧΗ  ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ  Ν.Δ  .  ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 105 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ? .ΨΥΧΑΡΗΣ  ΣΕ  ΚΑΨΗ...ΤΟ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ  "MEGA" ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ  .  ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΙΑΝΗ...Η ΟΡΓΗ  ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ  ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ   ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΗ (ΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ  ΣΥΚΩΤΙ?)....


=Θραύση κάνει στα    social media  και ενόψει εκλογών, το νέο τραγούδι – διαμαρτυρία του Λεωνίδα Μπαλάφα και του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη, με τίτλο «Να σταθώ στα πόδια μου».
                 Χαμός στα social media με το τραγούδι – διαμαρτυρία του Λεωνίδα Μπαλάφα – ΒΙΝΤΕΟ
Οι χρήστες των social media που ποστάρουν το εντυπωσιακό και επίκαιρο βίντεο κλιπ, ολοένα και αυξάνονται.
Το βίντεο κλιπ διαδραματίζεται σε ένα παραδοσιακό κρητικό καφενείο. Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ένας πολιτικός μπαίνει μέσα στο καφενείο για να προβεί στις γνωστές… χαιρετούρες, ωστόσο το βλέμμα του παγώνει, όταν συναντά το καθαρό βλέμμα ενός θαμώνα, και αποχωρεί αναστατωμένος.
Οι στίχοι του τραγουδιού
'' Μοιάζω με βομβαρδισμένο τοπίο
με ένα στιχάκι που είναι μουτζουρωμένο
στης ζωής το τελευταίο θρανίο
και με πουλί ξενιτεμένο...
Έχω πείσμα και γερό το στομάχι
σαν το Παύλο με την κάλπικη λύρα
την αγάπη που έχω δώσει δε πήρα
έτσι το θέλησε η μοίρα....
Άντε να σταθώ στα πόδια μου
μετά από τόσα χτυπήματα
έχω ξεχάσει τα βήματα
μα δε με παίρνει να πώ δε μπορώ
πρέπει να μπώ στο χορό...
Μες τον κόσμο μεγαλώνω τον άπονο
ποιός στ΄αλήθεια πέρνει αυτό που του αξίζει
δε το θέλω μα μου βγαίνει παράπονο
γιατι η ρόδα δε γυρίζει...''
Δείτε το βίντεο κλιπ:


  **************************************




Δραματική έκκληση προς την πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου για άμεση παρέμβαση της Πολιτείας ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, απεύθυνε σήμερα ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.
 
«Η αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την αποσυμφόρηση της Λέσβου, είναι κρίσιμη, άμεση και υψίστης σημασίας. Είναι απαραίτητο να δρομολογηθούν επιπλέον πλοία αλλά και αεροπλάνα αποκλειστικά για την μεταφορά μεταναστών και προσφύγων. Το διακύβευμα είναι η αποφυγή, πάση θυσία, της κοινωνικής έκρηξης και των ανεξέλεγκτων και εξαιρετικά επικίνδυνων επακόλουθων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με γραπτή εισήγησή μου πρότεινα την κήρυξη της Λέσβου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», αναφέρει ο κ. Γαληνός ο οποίος σε δήλωση του έκανε γνωστό ότι απερρίφθη το αίτημα του να κηρυχθεί η Λέσβος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
 
«Σύμφωνα με τον τύπο του νόμου δεν προβλέπεται η κήρυξη ενός τόπου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων. Υπάρχει ακόμα όμως και η ουσία της κατάστασης την οποία ζούμε και αδυνατούμε πλέον να διαχειριστούμε» είπε ο κ. Γαληνός.
 
«Σας απευθύνω δραματική έκκληση για τις άμεσες σχετικές ενέργειές σας ώστε να αποφύγουμε το κίνδυνο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Είναι άδικο για όλους τους απλούς πολίτες, τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έχουμε καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσους μήνες τώρα, να συμβεί αυτό που απευχόμαστε και αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε τόσο καιρό. Είναι όμως, άδικο και για τους ίδιους τους μετανάστες και πρόσφυγες, που υφίστανται - εκτός των άλλων - και αυτή τη δοκιμασία» καταλήγει στη δραματική του έκκληση ο Σπύρος Γαληνός


                         **************************


=ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Κομισιόν: Στοιχεία-σοκ για τη φοροδιαφυγή - 37 δις έχασαν τα ταμεία

  Alexandros Michailidis / SOOC

Νέο σοκ προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Κομισιόν, αφού αποκαλύπτουν ότι η αιμορραγία των κρατικών ταμείων από τη φοροδιαφυγή δεν περιορίστηκε ούτε καν στην καρδιά των Μνημονίων, φτάνοντας στα 37 δισ ευρώ μέσα στην πενταετία της φωτιάς!

  • το 2009 θα μπορούσαν να εισπραχθούν 22,453 δισ ευρώ αλλά εισπράχθηκαν 14,876 δισ ευρώ: απώλεια 7,577 δισ ευρώ
  • το 2010 θα μπορούσαν να εισπραχθούν 22,88 δισ ευρώ αλλά εισπράχθηκαν 15,958 δισ ευρώ: απώλεια 6,927 δισ ευρώ
  • το 2011 θα μπορούσαν να εισπραχθούν 24,181 δισ ευρώ αλλά εισπράχθηκαν 15,021 δισ ευρώ: απώλεια 9,160 δισ ευρώ
  • το 2012 θα μπορούσαν να εισπραχθούν 20,595 δισ ευρώ αλλά εισπράχθηκαν 13,712 δισ ευρώ: απώλεια 6,883 δισ ευρώ
  • το 2013 θα μπορούσαν να εισπραχθούν 19,090 δισ ευρώ αλλά εισπράχθηκαν 12,593 δισ ευρώ: απώλεια 6,497 δισ ευρώ
                          ****************************

=Έξι στελέχη του Ποταμιού αποχωρούν και στηρίζουν τη ΝΔ

Τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία εν όψει των εκλογών ανακοίνωσαν στελέχη του Ποταμιού μετά από συνάντηση που είχαν με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Πρόκειται για τους Φιλιππίδη Αλέξανδρο, Πανελλήνια Επιτροπή Ποταμιού, Κεχαγιόγλου Ελευθέριο, Εμπειρογνώμονα Τομέα Νησιωτικής πολιτικής Ποταμιού, Βλάχο Πασχάλη, Συντονιστής Τομέα Οικονομικών Ποταμιού, Παπακωνσταντίνου Σωτήρης, Συντονιστής Α΄ Πειραιώς Ποταμιού, Λυμπερόπουλο Βασίλη - Παναγιώτη, Συντονιστής Τομέα Ασφάλισης Ποταμιού, Σεμιτέλο Ευστάθιο, Εμπειρογνώμονας Τομέα Δημόσιας Διοίκησης Ποταμιού.
Στην κοινή τους δήλωση αναφέρουν: «Αρχικά στρατευθήκαμε με το Ποτάμι. Αυτή τη στιγμή όμως προέχει το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, έστω και με μια ψήφο διαφορά. Δεν μπορούμε να ξαναδώσουμε στον απερχόμενο πρωθυπουργό την πρώτη θέση και άρα την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων που μας οδήγησαν ένα εκατοστό πριν την καταστροφή». Όπως σημειώνουν σήμερα όσο ποτέ απαιτείται συναίνεση και ευρύτερη συνεργασία όλων των μεταρρυθμιστικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. «Αυτή τη συνεργασία μπορεί να τη διασφαλίσει μόνο η πρώτη θέση της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές».
                


                 *************************************

=Ο Μεϊμαράκης έδωσε στους Γερμανούς 105 εκατομμύρια για υποβρύχια που δεν είχαν καν παραδοθεί - Η δικογραφία και οι αποκαλύψεις του HOT DOC
Στην δημοσιότητα επανήλθε με διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο η αποκάλυψη του HOT DOC στο τεύχος 72, σύμφωνα με την οποία τον Φεβρουάριο του 2015 ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή δικογραφία με το ερώτημα της διερεύνησης των ποινικών ευθυνών για 4 διατελέσαντες υπουργούς Άμυνας, μεταξύ αυτών και του νυν προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος ελέγχεται για την υπόθεση υποβρυχίων για τα οποία παρότι δεν είχαν καν παραδοθεί, αντί να πάρει νομικά μέτρα ως όφειλε σαν υπουργός, έδωσε 105 εκατομμύρια σε Γερμανούς και ΕΝΑΕ.
Η δικογραφία βασίστηκε σε έρευνα του αναθεωρητή Γ (στρατιωτικός εισαγγελέας) Δημήτρη Ζαφειρόπουλου

                                   **********************************
=Συστάσεις Ψυχάρη σε Καψή: το δελτίο του MEGA να μην είναι τόσο πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ!
Θα το επαναλάβουμε, διότι όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι προϊόν ατόφιου ρεπορτάζ: ο Σταύρος Ψυχάρης – σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, φέρεται να «διαμαρτυρήθηκε» (για να το πούμε κομψά) στο νέο διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Μανώλη Καψή, καθώς και στον Κώστα Σπυρόπουλο ότι, «Το δελτίο ειδήσεων του MEGA είναι πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ». (Ασχολίαστο)!
Είναι γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ και του MEGA εσχάτως, έχει συνηθίσει το μεγάλο κανάλι να στηρίζει από τις εκπομπές και τα δελτία του την εκάστοτε κυβέρνηση… αλλά τα στελέχη του καναλιού – προφανώς, μπερδεύτηκαν αυτή τη φορά!
                             


                                 **********************************

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΝΗ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

                               
'Εγραψε  στο facebook..
Τιμώντας την ιστορική μνήμη σας ανακοινώνω ότι μετά τις εκλογές θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ έρχεται! Να σπεύσουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος και να παραιτηθούν των πολιτικών αξιωμάτων τους, που κρατούν από την συναισθηματική μνήμη των ψηφοφόρων. Ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες.
Με συγκίνηση και δίκαιο θυμό

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

                                         *********************************

ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΜΑΣ  ΕΙΔΗΣΗ....

                                     ************************************

=Οι τροφές που καθαρίζουν φυσικά το συκώτι



Το συκώτι αποτελεί τον μηχανισμό φιλτραρίσματος του σώματος, καθώς αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ παράλληλα συνθέτει τις πρωτεΐνες και παράγει βιοχημικές ουσίες απαραίτητες για την πέψη των τροφών.
Ο ρόλος του είναι σημαντικός στην καλή κυκλοφορία του αίματος γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγετε το αλκοόλ, την πολλή λευκή ζάχαρη και την ακινησία και να προσπαθείτε να καταναλώνετε τροφές που το «καθαρίζουν» φυσικά.
Παντζάρια
Είναι γεμάτα με φυτικά φλαβονοειδή, ουσίες που βελτιώνουν συνολικά την εύρυθμη λειτουργία του ήπατος.
Σκόρδο
Βοηθά το συκώτι να ενεργοποιήσει ένζυμα που απωθούν τις τοξίνες, ενώ είναι πλούσιο σε σελήνιο και αλλισίνη, δύο φυσικά στοιχεία που βοηθούν στον καθαρισμό του.
Γκρέιπφρουτ
Βοηθά το συκώτι να αποβάλλει τοξικές ουσίες από τον οργανισμό, ενώ είναι ταυτόχρονα πλούσιο σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά.
Πράσινο τσάι
Οι κατεχίνες, φυτικά αντιοξειδωτικά που περιέχονται σε μεγάλες ποσότητες στο πράσινο τσάι, έχει βρεθεί πως βελτιώνουν την ηπατική λειτουργία.
Σταυρανθή λαχανικά
Το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι και το λάχανο αυξάνουν την παρουσία οργανικών ενώσεων στο σώμα μας, οι οποίες συντελούν στην δημιουργία ενζύμων απαραίτητων στην χώνεψη.
Λεμόνι
Απομακρύνει τις τοξικές ουσίες και τονώνει τη διαδικασία της πέψης.
Τέλος, μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου