Τήν Παρασκευή 11 Σεπετεμβρίου άνοιξε και άρχισε να λειτουργεί το Κρεοπωλείο ¨Παρνασσός"' του Γιώργου Αθανασίου Μουτσιανά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη περιοχή Αμαρουσίου (κοντά στις σχολές Δούκα ). Ο τέταρτος των κρεοπωλών της........
οικογένειας Μουτσιανά Γιώργος Μουτσιανάς (προσπάππους Χρήστος , παππούς Γιώργος και πατέρας Θανάσης ) άνοιξε νέο κρεοπωλείο στο Μαρούσι που είναι παράρτημα εκείνου που διατηρεί ο ίδιος και η οικογένειά του στην Πολύδροσο- Σουβάλα με την ίδια επωνυμία.
Ο Γιώργος την κρίση τη έκανε ευκαιρία , όπως μας είπε . Πήρε τις αποφάσεις του και το τόλμησε.
Ο Γιώργος Μουτσιανάς λοιπόν πέραν του οικογενειακού "γονιδίου" που έχει κληρονομήσει , είναι πτυχιούχος της Σχολής Κρεοπωλών και Σχολής Μαγειρικής Τέχνης και κατέχει άριστα , όπως είδαμε με τα μάτια μας, το αντικείμενο.
Επισκεφθήκαμε τον καινούργιο επαγγελματικό χώρο του και διαπιστώσαμε οτι τα όσα αναγράφονται και προτείνονται στο διαφημιστικό φυλλάδιο της επιχείρησής του είναι λίγα μπροστά στην εικόνα που συναντήσαμε.
Άριστα οργανωμένοι και πεντακάθαροι χώροι (πώληση και παρασκευαστήριο), μεγάλοι και σύγχρονοι χώροι ψύξης , πολύ καλά προιόντα, άριστη εξυπηρέτηση και προπαντός γεμάτα ράφια με Σουβαλιώτικα προιόντα και εδέσματα όπως , ντόπια κρέατα απο Σουβαλιώτες κτηνοτρόφους, εξαιρετικά εδέσματα κρεάτων (κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα κ.α ), κοτόπουλα και εδέσματα απο κοτόπουλο , Σουβαλιώτικη φέτα Παρνασσού και άλλα τυριά ( παραγωγοί οικογένεια Θάνου - Βρανά), Σουβαλιώτικα κρασιά ( "Ερωχος " της οικογένειας Αργυρίου), Σουβαλιώτικη ρήγανη (Κολοκύθας Θόδωρος), όσπρια απο την περιοχή μας, χυλοπίτες και τραχανάδες, Παρνασσιώτικο μέλι και βέβαια πάνω απ όλα άριστη εξυπηρέτηση και άριστη προβολή των προιόντων σε ένα μαγαζί που βρίσκεται σε μιά εκπληκτική θέση αλλά και ιδιαίτερη, μέσα από τα παραπάνω που σας αναφέραμε, προβολή της Σουβάλας, του χωριού μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.