Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Δελφών

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια των παραιτήσεων του Προέδρου της Τ.Κ. Δελφών και ενός εκ των συμβούλων της οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τον Δήμαρχο Δελφών,....
καθώς επίσης και μετά την κλήση προς ανάληψη των αντίστοιχων καθηκόντων των αναπληρωματικών του ίδιου συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και μετά την πάροδο των προβλεπομένων πέντε (5) ημερών, στις οποίες οι ανωτέρω κληθέντες δεν εμφανίστηκαν προς ορκωμοσία, κλήθηκαν προς ορκωμοσία και ορκίστηκαν σήμερα Πέμπτη 17.09.2015 ενώπιον του Δημάρχου Δελφών κ. Αθανασίου Παναγιωτόπουλου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δελφών κ. Ηλία Θεοφάνη και του Αντιδημάρχου Δελφών κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου, οι αναπληρωματικοί από τον δεύτερο σε δύναμη συνδυασμό, ήτοι από την «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ».
Συγκεκριμένα ο τοπικός σύμβουλος κ. Λεωνίδας Σακελλαρίου, πρώτος σε σειρά σταυροδοσίας από τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ», αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δελφών (άρθρο 80 Ν.3852/2010), ενώ η κα. Κρυσταλλία Κώνστα και ο κ. Σωκράτης Κουρελής, καταλαμβάνουν αντίστοιχα τις θέσεις των 2 τοπικών συμβούλων του τριμελούς συμβουλίου της συγκεκριμένης κοινότητας.
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και δύναμη για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διάγει η χώρα και ιδιαιτέρως η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Γραφείο Τύπου Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου