Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?



 Κ.Κ
Ο Υπουργός  που έχει την κοκκινομάλα αστυνομικό σύντροφό του πάντα στο πλευρό του και  στον ελεύθερο χρόνο του και κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του που απορρέουν .............


από τη βουλευτική πριν και υπουργική πλέον ιδιότητά του, καθώς την απέσπασε στο πολιτικό του γραφείο είναι  ο  Πάυλος  Χαικάλης.  
          

              Η κοκκινομάλλα αστυνομικός σύντροφος του Χαϊκάλη -Ερωτευμένος με τη φρουρό του [εικόνες]


      
Η Μαρία Λύκου, η σύντροφος δηλαδή του Παύλου Χαϊκάλη, έχει αποσπαστεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ εδώ και αρκετό καιρό. 
       
              

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ο Παύλος Χαϊκάλης, θέλοντας προφανώς να έχει την όμορφη Μαρία συνεχώς δίπλα του, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε με το που εξελέγη βουλευτής ήταν να την αποσπάσει στο πολιτικό του γραφείο. «Ναι, είμαι ερωτευμένος.

                                     

                            
  

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ο Παύλος Χαϊκάλης, θέλοντας προφανώς να έχει την όμορφη Μαρία συνεχώς δίπλα του, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε με το που εξελέγη βουλευτής ήταν να την αποσπάσει στο πολιτικό του γραφείο. «Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. 

      

Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο, όπως έχει πει, δεν θεωρεί ταμπού.
                


                           marias.jpg


Οπως ανέφεραν τα parapolitika.gr σε παλαιότερο δημοσίευμά τους, επειδή δεν προβλεπόταν η απευθείας απόσπαση της αρχιφυλάκου κυρίας Λύκου, ακολουθήθηκε μία σύνθετη διαδικασία, ώστε η γοητευτική Μαρία να καταλήξει κοντά στον Παύλο Χαϊκάλη. 

            

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η αρχιφύλακας μετατέθηκε πρώτα στα «επίσημα» της ΕΛ.ΑΣ. και από εκεί πέρασε στην προσωπική ασφάλεια του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

                               


                               newego_LARGE_t_641_106631702.jpg
Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η κυρία Λύκου φροντίζει να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν λαμβάνει το έξτρα επίδομα που παίρνουν οι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία σε πολιτικά πρόσωπα.
Δύο γάμοι και μία εγκυμοσύνη
Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά τον οικογενειακό του βίο, ενώ ουδέποτε απέκρυψε το γεγονός ότι ο έρωτας είναι κάτι που τον τρέφει και τον αναζωογονεί. Στο ενεργητικό του έχει ήδη δύο γάμους, ο πρώτος έγινε πριν από 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη και έμεινε άγνωστος στο ευρύ κοινό. Οπως ο ίδιος είπε κάποτε, ήταν μια απόφαση «περισσότερο ηθικής και όχι συνειδητής επιλογής». Ο λόγος ήταν μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, η οποία έθεσε τον νεαρό τότε Παύλο προ των ευθυνών του. Ακολουθώντας το παραδοσιακό πρότυπο του ανδρικού φέρεσθαι, αρνήθηκε να αποδράσει από την κατάσταση. «Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει, αλλά δεν ήθελα ούτε να ρίξει το παιδί, ούτε να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Ηξερα ότι δεν ταιριάζαμε, αλλά ήμουν πολύ εντάξει με τη συνείδησή μου. Εμένα, γενικά, δεν μου αρέσει η θέση του άντρα που αφήνει μια γυναίκα έγκυο και λέει απλά ότι αναγνωρίζει το παιδί. 

                           

Το ότι αναγνωρίζει το παιδί δεν σημαίνει κάτι, γιατί το παιδί όταν θα μεγαλώσει θα ψάξει να βρει τον πατέρα του. Επίσης, δεν μπορείς να πεις σε μια γυναίκα να ρίξει ένα παιδί, είναι καθαρή δολοφονία», εξηγούσε παλαιότερα ο Παύλος Χαϊκάλης. Σήμερα ο γιος του, Γιώργος, είναι 24 ετών και οι σχέσεις τους είναι άψογες, ωστόσο ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχεται πως, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και πολιτικών του υποχρεώσεων, δεν στάθηκε όσο θα έπρεπε δίπλα στο παιδί του.

                                 

Μπορεί ο πρώτος γάμος να μη στέριωσε, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Χαϊκάλη να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της Εκκλησίας. Ο ίδιος φρόντισε να κρατήσει το κεφάλαιο αυτό της προσωπικής του ζωής μόνο για λίγους. Η εμπειρία του δεύτερου γάμου με την επίσης ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου ήταν εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη. Δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, ούτε την απειρία και τον νεανικό ενθουσιασμό.
Πολύ απλά η σχέση τελμάτωσε και το διαζύγιο ήρθε εντελώς φυσιολογικά. «Τη δεύτερη φορά, στον δεύτερο γάμο μου, καταλήξαμε σαν αδέλφια. Δεν έχω χωρίσει άσχημα ούτε λόγω απιστίας. Δεν μου αρέσει να αδικώ την επιλογή μου», είχε εξομολογηθεί σχετικά ο Παύλος Χαϊκάλης. 

ΤΕΛΟΣ  ΕΝΑ  ΒΙΝΤΕΟ  ΑΣΧΕΤΟ  ΜΕ  ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ  ΤΟΥ , ΠΟΥ  ΦΚΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ  ΛΟΓΩ  ΤΩΝ  ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ  ΜΕ  ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου