Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας από τα Βραχάκια της Κίρρας στην Αγ. Ευθυμία

Την Τετάρτη 29-7-2015 στα Βραχάκια Κίρρας η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κίρρα», παρουσίασε κάτω από το φως του φεγγαριού, μια ξεχωριστή δημιουργία.....
Ένα 13λεπτο φωτογραφικό γεμάτο Ιτέα, Κίρρα, θάλασσα, φεγγάρι με φωτογραφίες του Σωτήρη Κακκανά, μουσική του Θανάση Παπαπολίτη και απαγγελία του Κωνσταντίνου Κακκανά. Ακούστηκαν τα κομμάτια του Θανάση Παπαπολίτη: Live Forever (remix), Over Land and Sea (από  το  cd  “Illusions”), Nightcalm και από τον Κωνσταντίνο Κακκανά τα ποιήματα: Βγαίνει το φεγγάρι (Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα), Σονάτα του Σεληνόφωτος (Γιάννης Ρίτσος), Το φεγγάρι κι η θάλασσα (Νικηφόρος Βρεττάκος), Πώς με κοιτάζει έτσι (Κατερίνα Γώγου), Τελευταίος Σταθμός (Γιώργος Σεφέρης), Θα βγει να σε μαλώσει (Κική Δημουλά).
Η δημιουργία τους καταχειροκροτήθηκε από τους πάνω από 100 συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν. Ελπίζουμε σύντομα σε συνέχιση της προσπάθειας... Ακολούθησε η ταινία "Θα το μετανιώσεις" της Κατερίνας Ευαγγελάκου με καταγωγή επίσης από Φωκίδα...
Τα ωραία δεν σταματάνε στον Ιούλη. Συνεχίζονται και τον Αύγουστο.
Πρώτη στάση την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 9μμ στα Σκαρίμπεια 2015 σε συνεργασία με τον Σύλλογο  Αγιοευθυμιωτών και τη ΤΚ Αγίας Ευθυμίας. Στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου προβολή διασκεδαστικών, βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους με τον γενικό τίτλο «Σφηνάκια… γέλιου». Μικρές ταινίες, δροσερές και απολαυστικές. Θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα φύγετε με ένα χαμόγελο που θα διαρκέσει!!..

Και από Παρασκευή 7/8 έως Δευτέρα 10/8 οι «ΝΥΧΤΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ» στη μαρίνα Ιτέας με προβολές ταινιών (η εξαιρετική «Μακριά από τους ανθρώπους» με τον Βίγκο Μορτενσεν κ.ά), συζητήσεις, χαλαρή παρέα, διασκέδαση, δροσιά, θάλασσα. Αύγουστος ελληνικός και παντοτινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου