Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΣΑΛΟΣ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΠΟΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?

 Κ.Κ

Σάλος έχει ξεσπάσει με την απόφαση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών να επιλέξει την .........Κατερίνα Γκαγκάκη στη θέση της υπεύθυνης επικοινωνίας στην Αρχιεπισκοπή!

             
Τέλος τα φώτα και οι κάμερες, αρχή μίας νέας σελίδας. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, που για μία δεκαετία βρισκόταν στο τιμόνι της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, αλλά βρέθηκε εκτός νυμφώνος στις αρχές του 2015, έκανε τη δική της εταιρία με τον στενό της συνεργάτη Κώστα Τσολάκη και έφτασαν μέχρι την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.         
Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, με στόχο να αναδείξει και να προωθήσει το φιλανθρωπικό έργο του Προκαθήμενου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, κ.κ Ιερώνυμου.
         
Τις τελευταίες εβδομάδες εντάχθηκε στο πελατολόγιο της νέας εταιρίας η Αποστολή, που ιδρύθηκε το 2010 από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και δραστηριοποιείται στον ανθρωπιστικό, αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο, εντός και εκτός συνόρων, προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
             
Την Αρχιεπισκοπή και  την  Αποστολή  κατακρίνουν  πολλοί  στα     ηλεκτρονικά  δίκτυα   που μπάζει στους κόλπους της πρώην τηλεπερσόνες που πρέσβευαν την φτήνια στο ήθος των νέων...               
Συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου, εμφανώς ενοχλημένοι, σχολίασαν  πως «η εταιρεία της κυρίας Γκαγκάκη συνεργάζεται με την ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και πως δεν είχε, ούτε έχει σχέση με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά με τον Αρχιεπίσκοπο. Και φυσικά ουδέποτε ανέλαβε να προωθήσει το φιλανθρωπικό έργο
Δείτε και μόνοι μερικά  από  τα σχόλια του απλού κόσμου:





ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου