Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ασπασία Παπαθανασίου σε Γλέζο: Ελπίζω να μην κάνεις το ίδιο λάθος... Ανοιχτή επιστολή

Ανοιχτή επιστολή προς τον Μανώλη Γλέζο απευθύνει η ηθοποιός Ασπασία Παπαθανασίου.....
Αποκαλώντας τον «αγαπητό φίλο» τον καλεί ουσιαστικά να μην αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενταχθεί στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Στην επιστολή της υποστηρίζει ότι θα ήταν ολέθριο για τη χώρα να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Η επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών:
Αγαπητέ φίλε Μανώλη, 
ευρύτατα κυκλοφορεί η φήμη ότι στις εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβρη του 2015, πρόκειται να συνεργαστείς ή με τη ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη ή με τον νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η Κωνσταντοπούλου.
Αν η φήμη ανταποκρίνεται στην αλήθεια, έχω να σου επισημάνω ότι μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ολέθριο για τη χώρα να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.
Ελπίζω ότι δεν θα επαναλάβεις αυτό που έκανες πριν από χρόνια, να συνεργαστείς με το ΠΑΣΟΚ του Ανδ. Παπανδρέου και να εκλεγείς και βουλευτής και να δώσεις δώρο στον Ανδ. Παπανδρέου να καυχιέται ότι τιμἀ την Εθνική Αντίσταση. Ανήκω κι εγώ στη γενιά της Εθνικής Αντίστασης και σου λέω να μην επαναλάβεις το σφάλμα της εποχής Ανδ. Παπανδρέου.
Πριν από ένα χρόνο, στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, σου έδωσε τόσες ψήφους που κανένας πριν από σένα δεν είχε πάρει. Τελειώνω το γράμμα μου μ’ αυτό που λέει ο λαός: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς.
Ασπασία Παπαθανασίου

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή Ασπασία σέβομαι τους αγώνες σου και την ηλικία σου.αλλα μέχρι εδώ φτάνει.
    Η γενιά σας έχει σοβαρές ευθύνες για το μέλλον αυτής της χώρας. Να μη φύγει ο ΓΛΈΖΟΣ από τον σύριζα? Η καλύτερα να μη
    Φύγει από τον -ΑΛΈΞΗ? Γιατί απλά σύριζα
    Πλέον έτσι όπως τον ξέραμε δεν υπάρχει.
    Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα. Απαντήστε μου όμως το ερώτημα στις εκλογές είναι ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα το τρίτο μνημόνιο?

    Ένας πολίτης που δεν ξέρει πλέον τι να ψηφισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή