Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι επέρχεται στην καθημερινότητα μας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι επέρχεται στην καθημερινότητα μας, το νέο ολοκληρωτικό μαρτύριο που ετοιμάζουν να μας επιβάλλουν με την καινούργια συμφωνία της Ελλάδας με τους ληστρικούς τοκογλυφικούς εταίρους μας της Ευρωπαϊκής Συμφοράς μας.....
Όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα ραβασάκια να πληρώσουμε το ένα, να πληρώσουμε το άλλο και δεν συμμαζεύεται, σίγουρα θα καταλάβουμε ότι ο γκρεμός δεν έχει όρια και ότι μέχρι της τελικής μας εξόντωσης, μέχρι να μας πετάξουν στους δρόμους, μέχρι τα παιδιά μας να φτάσουν στο σημείο φωνάζουν για λίγο γάλα, ακόμα και τότε, αυτοί δεν θα σταματήσουν να μας λεηλατούν.
Ειλικρινά είναι αδύνατο να πειστεί κανείς πως αυτό το πράγμα που λέγεται νέα συμφωνία διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα λαό που ήδη αδυνατεί σε τραγικό βαθμό να πληρώσει τις ολοένα αυξανόμενες υποχρεώσεις του.
Με την αύξηση των τιμών των τροφίμων, με την επιβολή νέων ληστρικών φορολογικών μέτρων, με τη αύξηση 100% των προκαταβολών της εφορίας, με την αύξηση των τιμών του ρεύματος, με την αύξηση των εισφορών αλληλεγγύης και άλλα κουραφέξαλα, απλώς δολοφονούμε την ελληνική οικογένεια, διαλύουμε ότι έχει απομείνει απ την ελληνική κοινωνία και θέτουμε στο εξώτερο πυρ τον εθνικό μας ιστό καταστρέφοντας και την εθνική κυριαρχία.
Αν αυτό ήταν το ποθούμενο της Ευρωπαϊκής Συμφοράς μας, τότε όλοι όσοι υπέγραψαν αυτά τα μέτρα δεν θα πρέπει να έχουν πρόσωπο όχι να ζητούν να εφαρμοστούν, αλλά ούτε να εμφανίζονται δημόσια.
Η κατάσταση αγαπητοί μου φίλοι θα χειροτερέψει όσο δεν μπορείτε ακόμα να φανταστείτε. Θα μας ζητήσουν ακόμα και τα ρούχα που φοράμε όταν ξυπνάμε το πρωί να πάμε στις ανύπαρκτες πλέον δουλειές μας, θα μας ζητήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε, γιατί δεν πρέπει να αναπνέουμε! Θα μας ρουφήξουν το λίγο ακόμα αίμα που μας απομένει.
Σε όλο αυτό το «σωτήριο» πλαίσιο γιατί θέλουμε να είμαστε στο ευρώ, γιατί θέλουμε να ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση Συμφοράς, που θα μας δολοφονεί καθημερινά, τι μας απομένει ;;;
Το μόνο που μας απομένει είναι το αναπόφευκτο είναι το μόνο που μας απομένει. Η αντίσταση πληρωμών στο ληστρικό νομοσχέδιο, γιατί απλά δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε, γιατί δεν θα έχουμε να πληρώσουμε, γιατί δεν θα μας έχει απομείνει τίποτα.
ΔΕΝ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
Αν τολμούν ας έρθουν να μας συλλάβουν και να μας κλείσουν στην φυλακή για χρέη. Δεν υπάρχει καμία φυλακή να μπορεί να κλείσει όλο τον Ελληνικό λαό! Αυτοί που ονειρεύτηκαν τέτοιες φυλακές να αναλάβουν και τις συνέπειες των πράξεων τους. Να ξέρετε πως οι ευρωπαικοί λαοί και όλος ο κόσμος μας παρακολουθεί και περιμένει την δική μας αντίδραση!
Ως εδώ και μη παρέκει!
Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου