Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Κυριακή 6 Ιουλίου.....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο κόσμος τρελάθηκε... Δείτε που διάλεξαν να φωτογραφηθούν νεόνυμφοι.

  Κ.Κ
Ορκίστηκαν ότι θα μείνουν μαζί μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Και μετά πόζαραν........ 
με το κατάλληλο φόντο για να δείξουν ότι το εννοούν.

Η Τζένι Τάι και ο Ντάρεν Τσενγκ εργάζονται στο ίδιο γραφείο τελετών στη Σιγκαπούρη. Οπότε αποφάσισαν να φωτογραφηθούν με έμπνευση από τη δουλειά τους, όταν παντρεύτηκαν.


Ετσι, εκείνη με κόκκινο νυφικό και εκείνος με κοστούμι, χαλαροί και χαμογελαστοί πόζαραν δίπλα, αλλά και ακόμη μέσα σε φέρετρο! «Θέλαμε να δείξουμε κάτι που έχει νόημα για εμάς», εξήγησε η νύφη στο Mashable.
«Συναντούμε οικογένειες που πενθούν και βλέπουμε από πρώτο χέρι ότι ο θάνατος φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Τους κάνει να εκτιμούν τη ζωή περισσότερο. Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής», πρόσθεσε εξηγώντας την ασυνήθιστη έμπνευσή τους.
Βέβαια, δεν συμμερίζονταν όλοι την άποψή τους. «Οι φίλοι μας πίστευαν ότι είμαστε τρελοί», παραδέχθηκε η νύφη.



ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.