Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου
Στην εκδήλωση ο Διευθυντής Γιώργος Ανάγνος ευχήθηκε στους μαθητές Καλό Καλοκαίρι με ξεκούραση και παιχνίδι και ευχαρίστησε τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς για την ουσιαστική τους παρουσία στα παιδιά. .....

Αγαπητά μας παιδιά, γονείς αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι.
Είμαστε σήμερα εδώ για να κλείσουμε αυτή τη σχολική χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο, με τη σημερινή αποχαιρετιστήρια γιορτή. Κάθε χρόνο είναι ξεχωριστή για μας τους εκπαιδευτικούς, γιατί ξεχωριστά είναι και τα παιδιά μας ένα προς ένα.
Νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι που πρέπει να αποχωριστούμε τους μαθητές μας, μα συνάμα και περήφανοι που τους βλέπουμε να προχωράνε στο επόμενο σκαλί της ζωής τους.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και κυρίως της ΣΤ΄ τάξης να μην ξεχάσουν τα όσα διδαχτήκανε και εβίωσαν αλλά να τα εφαρμόσουν στην πράξη, έτσι ώστε να τους φανούν χρήσιμα στην παραπέρα πορεία της ζωής τους.
Την ώρα αυτή του αποχωρισμού μας όλοι εμείς οι δάσκαλοί σας, σάς κοιτάμε και σας καμαρώνουμε. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Είστε τα πνευματικά παιδιά μας που δεθήκαμε για έξι χρόνια μαζί σας. Οι ευχές και η αγάπη μας θα σας συνοδεύουν παντού. Οι επιτυχίες σας θα είναι και δικές μας επιτυχίες και η δική σας χαρά θα φτάνει μέχρι τις καρδιές μας.
Είναι πάρα πολλές οι αναμνήσεις από ολόκληρη τη σχολική χρονιά, που θα μας κρατάνε συντροφιά το καλοκαίρι. Ελπίζουμε η σημερινή γιορτή να γίνει αφορμή για να παραμείνουμε γονείς, δάσκαλοι και μαθητές ενωμένοι.

Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε σήμερα εδώ και ευχόμαστε σε όλους σας καλό καλοκαίρι.






























































































































ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου