Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πανελλήνιες 2015: Ανακοινώνονται οι βαθμοί...

Τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας μπαίνει σήμερα, καθώς θα μάθουν πώς έγραψαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. 

Οι περίπου 100.000 μαθητές που έδωσαν Πανελλαδικές θα...


δουν τους βαθμούς που έλαβαν σε κάθε μάθημα που εξετάστηκαν, αφού από το μεσημέρι και μετά θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων για το 2015.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, αναμένεται καθοδική πορεία των βάσεων σε όλα τα πεδία με αυξομειώσεις ανά σχολή. Ενώ σχεδόν σίγουρο πρέπει να θεωρείται ότι θα είναι πολύ μεγάλη η «ψαλίδα» μεταξύ σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με την Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα: 

-Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 23-6-2015 περί τις 13:00 σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

-Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας. 

-Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα). Επισημαίνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.


Μέχρι 30 Ιουνίου οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) της χώρας και, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία λήγει το τρέχον διδακτικό έτος.

Ωστόσο, υπάρχει πρόβλεψη εγγραφών εκπρόθεσμα, τον Σεπτέμβριο, μέχρι πριν την έναρξη των μαθημάτων, για όσους λόγω ανωτέρας βίας, δεν πρόλαβαν να εγγραφούν τον Ιούνιο, αλλά και για τους μαθητές, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε επανεξέταση για τον Σεπτέμβριο...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου