Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

Σε  ανάρτησή  μας    μπήκε  και  μας  σχολίασε  με  τα  παρακάτω  θερμά  λόγια  ο Κος  Ηλίας  Γεωργόπουλος, διαχειριστής  του  messinia1234.com.......

Πολυ ομορφη ιστοσελιδα και πολυ ενημερωτικη! εχω και εγω ενα μπλοκ που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να την επισκευτήτε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας!!! η σελιδα ειναι :www.messinia1234.com"

 Εμείς  εδώ   από  τον  περήφανο Παρνασσό , το  βουνό  των  Μουσών  και  των  Ηρώων  τον  ευχαριστούμε  πολύ  και του  ευχόμαστε  τα  καλύτερα για  εκείνον  και  τον  ιστότοπό του.

Αφή της φλόγας για τα Παπαφλέσεια στο Μανιάκι !


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση Αφής της Ιερής Φλόγας, για τηνεκκίνηση της λαμπαδηδρομίας, που θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια των Διεθνών Αγώνων Στίβου «Τα Παπαφλέσσεια», την Παρασκευή 29  Μαΐου 2015 και ώρα 15:00.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μπροστά από τον ανδριάντα του Αρχιμανδρίτη, Ήρωα του 1821, Παπαφλέσσα και θα μεταφέρουν το μήνυμα Ελευθερίας και Συναδέλφωσης των λαών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ
ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΄21 «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ»
ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ημέρα Εορτής Αφής Φλόγας Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ώρα 15.00 Τρισάγιο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, του Τοπικού Διαμερίσματος Μανιακίου, της ΔΕ Παπαφλέσσα, του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Ώρα 15.15 Αφή του Ιερού Φωτός από το καντήλι του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου και μεταφορά της φλόγας για άναμμα της εστίας, στο χώρο του ανδριάντα του ήρωα.
Ώρα 15.45 Εκκίνηση Λαμπαδηδρομίας από τον ανδριάντα του Αρχιμανδρίτη ήρωα Γρηγορίου Παπαφλέσσα.
Διαδρομή Λαμπαδηδρομίας: Μανιάκι – Τουλούπα Χάνια – Βλαχόπουλο – Χατζή – Πετρίτσι – Καζάρμα – Ριζόμυλος – Βελίκα – Μεσσήνη – Καλαμάτα.
Ώρα 18:00 Άφιξη Ιερής Φλόγας στο χώρο του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας, τόπο τέλεσης των Διεθνών Αγώνων Στίβου «ΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ»
ΠΗΓΗ:messinia1234.com

1 σχόλιο:

  1. χαιρομαι που μπηκες στην σελιδα μου και σχολιασες κιολας!!! απλα να βαλω και το δικο μου μπλοκ εδω!!! www.messinia1234.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή