Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για σήμεραΤετάρτη 29-4-2015

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες....
στα δυτικά και βόρεια και μετά το μεσημέρι πιθανόν στα κεντρικά ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως τους 23 βαθμούς), 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου