Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο του ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, μετά το τέλος του  αγώνα μεταξύ των ομάδων 
ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ,......

που διεξήχθη το Σάββατο 21/03/2015 και με αποτέλεσμα αγώνα  0 – 0
την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση κατά της διαιτητικής τριάδας, από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας και τον ξυλοδαρμό του Διαιτητή Καραπλή Νίκου, γεγονότα που γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια και συμπαράστασης προς τους διαιτητές και επειδή δεν διαπραγματευόμαστε την προσωπική – κοινωνική – οικογενειακή μας αξιοπρέπεια και την σωματική μας ακεραιότητα, απέχουμε από το Πρωτάθλημα και από κάθε αθλητική δραστηριότητα την προσεχή αγωνιστική.
                  


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 

17 σχόλια:

  1. Τόσα χρόνια τους σπρώχνατε και τώρα βλέπετε και το ευχαριστώ.Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης γιατί με τη δική σας βοήθεια πήρανε ψηλά τον αμανέ και νομίζαν οτί είναι άτρωτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ.... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΤΕΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας... Κάτι δεν πάει καλά... Κρατάτε ακόμα από πέρυσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να δουμε θα την αποβαλουν την ιτεα απο το πρωταθλημα η θα της χαιδεψουν τα αυτια για μια ακομη φορα; συμφωνω απολυτα με τον 5:03. να τους διαλυσουν την ομαδα και να μην τους δωσουν το δικαιωμα να την ξαναφτιαξουν ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε βρε προβαταδες .. αλλοι παιζουν σε μεγαλυτερες κατηγοριες κ ειναι εκει με στημενα ! Θα μηλησετε και για μπαλα και για τον ΑΣΤΕΡΑ ..προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εχεις νευρακια να τα βγαλεις σε αλλο μπλογκ! τα περι προβατων που λες μαλλον δειχνουν το επιπεδο σου... και το μηλησετε γραφεται μιλησετε! ανοιξε κανενα λεξικο πριν ανοιξεις το στομα σου! ο ΑΣΤΕΡΑΣ σου που λες πρεπει να τιμωρηθει και παραδειγματικα για οσα εγιναν στο παιχνιδι με το ευπαλιο. η βια στα γηπεδα πρεπει να καταδικαστει απο ολους και οσοι ειναι υπερ της να τιμωρηθουν παραδειγματικα!

      Διαγραφή
  7. Εχετε αδικο να τα βαζετε με τον Αστερα. Και κατι αλλο. Με το σκεπτικο και τις αποψεις που εχετε, εξηγειται και το γεγονος οτι δεν εχετε ομαδα.
    Υ.Γ. Προφανως δεν ηταν κανενας απο εσας στο γηπεδο. Οποτε μην κρινετε χωρις να εχετε δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού δεν έχουμε ομάδα πως σας πήραμε το κύπελλο σχεδόν στην έδρα σας.
    Και αν προβληματίζεσαι είμαι φίλαθλος από Δωρίδα.
    Στην Δωρίδα δε έχουμε και πρόβατα και κριάρια.
    Το μπλογκ αυτό είναι το μόνο που ενημερώνει αντικειμενικά και αμέσως μετά τους αγώνες, κάποια άλλα έσβησαν όμως.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη εισαι φιλος των Δωριεων... Και μιλατε εσεις για βια; Καλο! Ασε που η ομαδα σας ειναι ομαδα της Ναυπακτου και οχι της Δωριδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον σε λαθος μπλογκ βρηκες να γραψεις! αν εισαι φιλαθλος της ιτεας θα πρεπει να βγεις και να καταδικασεις αυτα που εγιναν...και δεν γνωριζεις αν εγω ημουν στο γηπεδο η οχι και 2ον εχω δει και αλλους αγωνες της ιτεας γενικα. τωρα αυτο που λες για την ομαδα της δωριδας οτι ειναι ομαδα της ναυπακτου,αυτο δεν λεει τιποτα. δηλαδη και αν οι ποδοσφαιριστες της συγκεκριμενης ομαδας ειναι απο την ναυπακτο τι σημαινει; Ελληνες ειναι και αυτοι! οι ποδοσφαιριστες της ιτεας ειναι ολοι απο ιτεα; τα προηγουμενα χρονια ηταν; οπως λεει και ο φιλος 10:30 η ιτεα εχασε το κυπελλο σχεδον στην εδρα της και τωρα θα χασει και το πρωταθλημα. το μονο που ξερει η ιτεα ειναι να βρισκει αλλες αδυναμες και σχεδον "διαλυμενες" ομαδες οπως ειναι η γραβια και να τους βαζει 13 γκολ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ οπως λεει και ο τσουκαλας... και για το κυπελλο και για το πρωταθλημα. η ιτεα μια ζωη θα ζει στην σκια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Τωρα εσυ τι ρολο παιζεις; Ολοι ξερουν πως ανεβηκε ο Φωκικος. Τωρα βεβαια κανουν αλλοι κουμαντο στη Β και ποναει...Το μεγαλο Φωκικο τον περιμενουμε του χρονου...

      Υ.Γ.1 Ζουμε στη σκια αυτων που ελεγχουν το παρασκηνιο.

      Υ.Γ.2 Ολα για το Φωκικο, τιποτα για τους υπολοιπους... Και ιδιαιτερα για τον Αστερα...

      Διαγραφή
    3. εσυ δεν ξερω τι ρολο παιζεις και γιατι γραφεις σε αυτο το μπλογκ! για τον ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΚΙΚΟ δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις κατι... η ιστορια τα λεει ολα. δεν νομιζω να ποναει η Β,γιατι αλλο ειναι να χανεις απο τον Ολυμπιακο βολου και τον Ηρακλη και αλλο σαν ιτεα 4000 και κατι κατοικων να χανεις απο την μαναγουλη ενα χωριο 300 και κατι κατοικων και φυσικα να σου περνει το πρωταθλημα το ευπαλιο το οποιο σαν χωριο εχει περιπου 500 κατοικους και κατι. τωρα οσο αφορα για το αν περιμενετε τον ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΚΙΚΟ του χρονου,να σου θυμισω οτι η ιτεα θα παιζει τοπικο και οχι στην football league 2. να σου θυμισω οτι αν ποτε ξανα βρεθει η ιτεα στον δρομο του ΦΩΚΙΚΟΥ,απλα η ιστορια θα ξανα επαναληφθει και μεσα και εξω. μια ειναι η ομαδα στον νομο φωκιδας και λεγεται ΦΩΚΙΚΟΣ. μιλας πολυ για παρασκηνιο και για το ποιοι κανουν κουμαντο. εσυ πως τα ξερεις ολα αυτα και απο που; γιατι δεν τα καταγγελεις; μιλας μιλας και τα γεγονοτα του αγωνα ιτεα-ευπαλιο δεν τα καταδικαζεις. κατα τα αλλα μιλας για παρασκηνιο. η μοναδικη ομαδα που δεν πρεπει να μιλαει φετος στο τοπικο ειναι η ιτεα. αφου υπαρχει ακομη και δεν την εχουν αποβαλλει απο το πρωταθλημα να ειναι και παρα πολυ ευχαριστημενη. Υ.Γ. Γιατι δεν γραφεις σε κανενα μπλογκ της ιτεας; εκει μπορει να βρεις κανεναν να συμφωνει μαζι σου!

      Διαγραφή
    4. Τι να πω εγω για το φωκικο...; Τα χουν πει αλλοι... Ζε'ι'μπεκης π.χ. αν σου λεει κατι αυτο το ονομα. Και οντως η ιστορια γραφει... Και τα γραπτα μενουν. Και ενα πρωτοσελιδο εγραφε : "ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ"... Και τι εγινε...; Τιποτα. Ολα καλα! Καταγγελια εγινε, επ' αυτοφορω σας πιασανε και το αποτελεσμα; Και δε σου ειπα πως ποναει η β, αλλα ποναει το γεγονος οτι σε "στηνουν"στη Β και δε μπορεις να κανεις κατι γι αυτο... Τωρα το να χανεις σαν Ιτεα των αρκετα παραπανω απο 4000 κατοικων (δε θα κατσω να κανω απογραφη εγω αυτη τι στιγμη) απο χωρια το πρωταθλημα, οφειλεται σε εξωγενεις παραγοντες... Τρεις ισσοπαλιες απο κακιστες διαιτησιες εχουμε φετος... Και δεν ειχαμε μονο σ αυτα τα παιχνιδια κοντρα διαιτησια ειχαμε και σε αλλα, αλλα δεν τους εκατσε... Κι οταν εχεις σε τοσα πολλα παιχνιδια εχθρικη διαιτησια, καπου θα χασεις βαθμους... Δε γινεται... Σαν Ιτεα των 4000 κατοικων που λες και σε τοπικο πρωταθλημα, οχι Β εθνικη, μαζευουμε περισσοτερο κοσμο απο αυτη την ομαδα τη μεγαλη που λες της μιας πολης, ενος νομου κλπ κλπ που μαζευει σε αγωνες Β εθνικης! Που ειναι οι φιλαθλοι του ολου του νομου που υποστηριζουν την ομαδα σου; Ουτε καν οι φιλαθλοι της Αμφισσας πανε στο γηπεδο... Το "μεγαλο Φωκικο" οντως τον περιμενουμε του χρονου και οντως η Ιτεα θα παιζει στο τοπικο και οχι στη football league 2.... Και αν βρεθει στο δρομο μας αυτη η ομαδαρα, θα επαναληφθει η ιστορια. Ναι. Θα μας ξαναστησετε...

      Διαγραφή
    5. μπλα μπλα μπλα....σου επαναλαμβανω οτι γραφεις σε λαθος μπλογκ! μιλανε ολοι μιλαει και η ιτεα για διατησια και και και...! τι αλλο θα ακουσουμε, ΕΛΕΟΣ!!! η αρκετα παραπανω απο 4000 κατοικους ιτεα που λες με την απογραφη του 2011 ηταν 4362 κατοικους και δεν δικαιολογειται καθολου να χανει πρωταθληματα και κυπελλα απο χωρια των 300,500 και κατι κατοικων ακομη και αν εχει την διαιτησια εις βαρος της. για αυτο την "αγαπανε" ολη την ιτεα στην φωκιδα σαν ομαδα και την περιμενουν ολοι να την φιλοξενησουν,επειδη ειναι δικαιη και συμπεριφερεται και "αψογα" με ολες τις ομαδες που εχει παιξει! πιστεψε με στον νομο ολη λενε τα "καλυτερα" για την ιτεα! η ιστορια εχει γραφτει και θα γραφεται ακομη! ΦΩΚΙΚΟΣ=6 συμμετοχες στην Β' Εθνικη,5 συμμετοχες στην Γ' Εθνικη,22 συμμετοχες στην Δ' Εθνικη,3 πρωταθληματα Δ' Εθνικης,10 πρωταθληματα τοπικων ενωσεων και 14 κυπελλα τοπικων ενωσεων.

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΙΩΤΗ. Η ΙΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΠΑΛΙΟ,ΔΩΡΙΕΙΣ,ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟ,ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ' ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ. ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή