Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Ξανά σε λειτουργία με πολύ φρέσκο χιόνι ( ΦΩΤΟ)


Επιτέλους μετά από τόσες μέρες με αέρα και αναστολή, ξανά σε λειτουργία με πολύ φρέσκο χιόνι και υπέροχο καιρό! .....
Βέβαια τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι πολλά εξαιτίας του παχύ - καφέ στρώματος  παγοποίησης (20-50εκ) που κάλυψε τα πάντα κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας. Η αποκατάσταση άρχισε χθες και συνεχίζεται σήμερα με εντατικούς ρυθμούς από το προσωπικό και  τα διαστρωτικά μηχανήματα με στόχο την σωστή λειτουργία του κέντρου αύριο Τετάρτη.
Εξαιτίας λοιπόν των προβλημάτων σήμερα λειτούργησαν μόνο οι αναβατήρες: Αφροδίτη,  Αίολος, baby2 στα Κελλάρια και Ήρα, Παν στην Φτερόλακα, με εκπτωτικό εισιτήριο 12€.
Η χιόνωση των πιστών εξακολουθεί να παρουσιάζει προβλήματα μιας και οι άνεμοι ξύρισαν και πάλι τις κορυφές και έφεραν το χιόνι στα χαμηλότερα υψόμετρα. Συγκεκριμένα μη λειτουργικές εξακολουθούν να εμφανίζονται οι πίστες Νο6, Νο8 Ηρακλής, Νο11 Ερμής, Νο13 Δίας, Νο9 Οδυσσέας με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πλήρη λειτουργία του κέντρου.
Για αύριο προβλέπεται καλοκαιρία με λιακάδα και ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία γι αυτό σας προσκαλούμε στο ΧΚΠ να ευχαριστηθείτε το βουνό που τόσο στερηθήκατε τις προηγούμενες μέρες!


ΣΗΜΕΡΑ λειτούργησαν οι αναβατήρες: 
Αφροδίτη, Αίολος,  Ήρα, Παν & baby 2
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν & baby 2

ΑΥΡΙΟ  καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Ηρακλής,  Ήρα, Παν, Πυθία & baby 2
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Βάκχος (Νο2, Νο2α & Νο2β), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α), Περιφερειακή και baby 2.
(Η σύνδεση Κελλάρια - Φτερόλακα θα γίνεται χιονοδρομικά μέσω της Περιφερειακής Νο24 και η επιστροφή των σκιέρ θα γίνεται οδικά με βανάκι.)


Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε ηλιοφάνεια, ασθενείς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασίες από -3°Cέως -1°C.
Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -1°Cέως +2°Cενώ οι άνεμοι θα είναι αρχικά ισχυροί ΝΔ αλλά με σταδιακή εξασθένηση προς το μεσημέρι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στην Φτερόλακα στις 28/2/15. Από την 1 Μαρτίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα Κελλάρια θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 15 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου