Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Πρώην μέλη της ΟΝΝΕΔ σκέφτονται να μην επιστρέψουν από τις Άλπεις

Η ήττα δεν είναι και κάτι εύκολο. Πόσο μάλιστα όταν είσαι κυβέρνηση και μετά η πολιτική κατάσταση στην χώρα σου αλλάζει στην φιλοσοφία του "λιτού βίου"......

Δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα την ζωή τους οι "έχοντες"!
Διαβάστε το σατιρικό άρθρο από Το κουλούρι και συμπαρασταθείτε στο δράμα των ανθρώπων αυτών.

Καταναλώστε υπεύθυνα ...
"Το ενδεχόμενο να μην επιστρέψουν ποτέ από το χειμερινό θέρετρο των Άλπεων όπου βρίσκονται σκέφτονται σοβαρά έξι πρώην μέλη της ΟΝΝΕΔ μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και το σχηματισμό κυβέρνησης από το κόμμα της Αριστεράς, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί.

Οι νεαροί, ηλικίας από 28 έως 34 ετών, εμφανίζονται στις μεταξύ τους συζητήσεις ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα παραδέχονται ότι δεν μπορούν να «καταπιούν» τη νίκη του κόμματος της μέχρι πρότινος αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντίθετα, δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ποιότητα του χιονιού και των υποδομών στο χιονοδρομικό κέντρο της Κουρσεβέλ ενώ αμφιβάλλουν αν βρίσκονται σε θέση να αποχωριστούν το επίπεδο εξυπηρέτησης στα στέκια της περιοχής και τη φιλοξενία στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν για να επιστρέψουν «σε μια χώρα που έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

«Εδώ υπάρχει πολιτισμός, φαίνεται πως οι άνθρωποι έχουν ένα επίπεδο, δεν υπάρχει η μιζέρια της Ελλάδας» αναφέρει στο «Κουλούρι» ο 31χρονος Μίλτος, ένας εκ της παρέας των έξι νεαρών. «Χθες το βράδυ, όταν ο μπάρμαν του ξενοδοχείου έβαλε κατά λάθος για λίγο ειδήσεις στην τηλεόραση και ακούσαμε τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα στην ελληνική Βουλή, όλοι αμέσως αναρωτηθήκαμε, ποιο το νόημα να γυρίσει κανείς πίσω και να μη μείνει για πάντα εδώ; Πόσο τελικά αξίζει ο ήλιος της Μυκόνου;» αναρωτιέται ο 31χρονος, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να αφήσει μια για πάντα πίσω του την οικογενειακή επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας πλακακιών και να πουλήσει όσο-όσο το μερίδιο που διαθέτει σε μπαρ-εστιατόριο των βορείων προαστίων «προκειμένου να ζήσει την αληθινή ζωή στην κορυφή της Ευρώπης».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η παρέα κατευθύνεται προς το κοντινότερο ATM για να σηκώσει χρήματα, αφού ξόδεψαν το τελευταίο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ που διέθεταν κερνώντας σφηνάκια σαμπούκα όλο το μαγαζί κατά τη διάρκεια του πρωινού. Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για καθετί νεότερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου