ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Μαυροσαμαράς - Του Θανάση Καρτερού

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χρεοκοπήσει η χώρα για να κερδίσουν οι επιτήδειοι που έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. ......
Επίσης, αν νικήσει στις εκλογές, η χώρα θα χάσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ, τις αγροτικές επιδοτήσεις, τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα και την πιστωτική επέκταση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Επίσης θα διαλύσει την αστυνομία και θα διευκολύνει τις αποδράσεις καταργώντας τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Επίσης θα δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλεια σε όλους τους μετανάστες, ενώ είδαμε τι έγινε στη Γαλλία.
Αυτά, μεταξύ πολλών άλλων της ίδιας ποιότητας, είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Χαλκίδα. Ενώ πάνω από το κεφάλι του δέσποζε το σύνθημα: "Λέμε την αλήθεια, εγγυόμαστε το αύριο!". Και σε ένα θεαματικό grand finale, μια τελευταία να πούμε σπονδή στην αλήθεια, μπουμπούνισε και το αμίμητο: "Η κοροϊδία και ο τρόμος είναι τα δικά τους όπλα". Με αποτέλεσμα να χάσκει ακόμα κι ο ορκισμένος εχθρός και αντίπαλος μπροστά στο μεγαλείο του πολιτικού ανδρός. Ποιος παλαιοκομματικός και ποιος Μαυρογιαλούρος; Ο Μαυροσαμαράς τους έβαλε όλους τα γυαλιά.
Γιατί είναι τέτοιος ψεύτης; Γιατί υπερασπίζεται μια πολιτική που μόνο αν την κρύψει πίσω από το ψέμα θα γλιτώσει το μαύρισμα. Εντάξει, αλλά μην παραβλέπουμε και τον ρόλο της προσωπικότητας στην Ιστορία. Το 'χει ο πρωθυπουργός το τάλαντο, μην τον αδικούμε. Αν δείτε το ύφος, την αυτοπεποίθηση, τις λεόντειες χειρονομίες, το αγέρωχο της αυστηρότητας όταν ξεφουρνίζει τα τέρατα και τα σημεία, θα συμφωνήσετε. Την απολαμβάνει τη φανερή γοητεία της εξαπάτησης. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά και τα μέσα τον διεγείρουν παντοιοτρόπως.
Τι να πεις και τι να σχολιάσεις. Αυτός δεν πιάνεται με τίποτε. Κάνει το μαύρο άσπρο και τη νύχτα μέρα με αξιώσεις αυθεντίας. Θέλουν να χρεοκοπήσουν τη χώρα για να κερδίσουν οι επιτήδειοι που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω!! Το λέει και όχι μόνο δεν ντρέπεται, αλλά κάνει και παύση περιμένοντας χειροκρότημα. Υπομονή και ψυχραιμία όμως. Σαμαράς είναι, θα περάσει. Η τελευταία του κορώνα εξάλλου στη Χαλκίδα το πιστοποιεί, μιας και διαβεβαίωσε ότι είναι βέβαιη η βέβαιη νίκη του. Ε, αφού το λέει, και μάλιστα με βέβαιη βεβαιότητα, ο Σαμαράς, ας αρχίσουν οι χοροί για το αντίθετο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου