ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΔΡΟΜΗ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΗ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών διοργανώνει την καθιερωμένη, κατά έτος, εκδρομή-προσκύνημα, από την Αθήνα στην Αγία Ευθυμία, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου.....

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 1μ.μ. Η φετινή εκδρομή θα είναι διήμερη και θα έχει ως αφετηρία το χώρο του λιμανιού του Πειραιά που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του ηλεκτρικού. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι, είναι: Πειραιάς-Καλλιθέα-Σύνταγμα-Ομόνοια-Πατησίων. Στάσεις έχουν προγραμματισθεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και όπου αλλού υπάρξουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή.
Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει την Τρίτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 3μ.μ.
Η δαπάνη για τη μίσθωση του λεωφορείου θα καλυφθεί από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών. Συνεπώς όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για την μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμιά επιβάρυνση. Όμως για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 άτομα μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, διότι μπορεί η δαπάνη για το λεωφορείο να καλύπτεται, αλλά δεν είναι σωστό αυτό να πάει με λίγους επιβάτες. Γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 2103250354 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου