Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) ΚΑΣΟΥΤΣΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
      ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) ΚΑΣΟΥΤΣΑ
 Γεννήθηκε στην Άμφισσα και σπούδασε  νομικά στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών......

Διαμένει μόνιμα στην Άμφισσα, όπου και ασκεί  το  δικηγορικό επάγγελμα από το 1990, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άμφισσας.
 Στις πρόσφατες  δημοτικές εκλογές (2014) συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»  και εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Δελφών του νομού Φωκίδας.
          Είναι μέλος του Δ.Σ του Ε.Ο.Σ.Α (Ελληνικού  Ορειβατικού Συλλόγου Άμφισσας), ο οποίος, εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων του, έχει 30ετή συνεχή  παρουσία στην περιοχή της Φωκίδας με δράσεις, εκδηλώσεις και δικαστικούς αγώνες,  που αντικείμενο και στόχο έχουν  την προστασία του φυσικού  περιβάλλοντος της Φωκίδας και την διεκδίκηση ενός βιώσιμου αναπτυξιακού μοντέλου.
      ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Όλοι μας ως πολίτες ας αντιληφθούμε πως κρατάμε την μοίρα μας στα χέρια μας. Σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοιχθεί στην κοινωνία για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ζητώντας  και από φίλους, προσκείμενους στις αρχές του, να τον στηρίξουν με την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά του.
Αντιλαμβανόμενη, όπως κι εσείς, την κρισιμότητα της επερχόμενης εκλογικής μάχης, που θα είναι καθοριστική για την Ελλάδα και την Ευρώπη, δέχτηκα ως εκφραζόμενη από τις προγραμματικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, να συνταχθώ μαζί του  στις εκλογές αυτές, θέλοντας να αναλάβω με αυτή την συμμετοχή μου ένα μέρος της ευθύνης της εκλογικής νίκης και της μετεκλογικής επιτυχίας.
Συμπολίτες, Συμπολίτισσες,
Σας ζητώ  να με εμπιστευτείτε, γιατί:
με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η επομένη ημέρα των εκλογών θα είναι η αφετηρία για να ανακτήσουμε ως Λαός την Αξιοπρέπειά μας, να αποκαταστήσουμε ως Πολίτες αυτής της χώρας  τις λεηλατημένες ζωές μας.  Να βάλουμε τέλος στο κλίμα  αστάθειας και ανασφάλειας, στον φόβο  που προσπαθούν να εμφυσήσουν με κάθε τρόπο και μέσο 4 χρόνια τώρα στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Να αρχίσουμε και πάλι να ελπίζουμε!
Πρέπει να θέσουμε με τις εκλογές αυτές οριστικό τέλος  στο μπλοκ των μνημονίων (Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου), στο καθεστώς αυτό που  βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία και την  απελπισία, δηλαδή σε μια κοινωνική τραγωδία και να συμβάλλουμε με την ψήφο μας  στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης και της ανόρθωσης του λαού και της πατρίδας μας.
Για πρώτη φορά μεταπολεμικά έχουν πληγεί το ίδιο δεξιοί, αριστεροί, μεσαίοι, ακόμα και μέρος από το μεγάλο κεφάλαιο. Η Φωκίδα έχει ερημοποιηθεί, ο πληθυσμός της έχει συρρικνωθεί και έχει εκμηδενιστεί κάθε αναπτυξιακή προοπτική. Τώρα είναι ιστορικά η ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία.
Αντισταθείτε στην εκστρατεία φόβου που έχει εξαπολύσει το γερασμένο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο καθεστώς εξουσίας.
Με την ψήφο μας στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουμε έναν άλλο δρόμο για την Πατρίδα μας, για τον κάθε Έλληνα την κάθε Ελληνίδα, αυτόν της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Ισότητας, της Αξιοπρέπειας και  τηςΕλπίδας.

2 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω να κάνεις διακρίσεις και να μην αναφερθείς ξεχωριστά και στους άλλους δύο υποψηφίους?
    Αναμένουμε και σε περιμένουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή