ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Τα ζητήματα υγείας και παιδείας θα θέσει στους υποψηφί- ους ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυδρόσου κ. Μουλαράς

Σημαντικά ζητήματα αναμένεται να θέσει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Αργύρης Μουλαράς, στους υποψήφιους Βουλευτές όλων των κομμάτων, τα οποία αφορούν κυρίως έργα υποδομής αλλά και την υποβάθμιση της περιοχής λόγω της συρρίκνωσης των δομών υγείας και παιδείας....

Ερωτηθείς από την ΩτΦ ο κ. Μουλαράς σχετικά με τις προτάσεις που θα θέσει για την Τοπική Κοινότητα Παρνασσού στους υποψήφιους Βουλευτές εστίασε στο γεγονός ότι πρέπει να βρεθεί άμεση λύση στο ζήτημα της προβληματικής ύδρευσης της περιοχής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έργο των αναπλάσεων το οποίο έχει παγώσει εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα.
Επιπλέον πρόκειται να θέσει το ζήτημα της υποβάθμισης των δομών υγείας και παιδείας και μάλιστα θα αναφερθεί στην πρόσφατη κατάργηση του γυμνασίου της περιοχής.
«Δυστυχώς είμαστε ξεχασμένοι και παρατημένοι από την κεντρική εξουσία και αυτό είναι το βασικότερο ζήτημα που θα θέσω στους υποψηφίους. Γενικότερα έχει παρατηρηθεί έλλειψη ενδιαφέροντος από το κράτος προς τις ορεινές περιοχές και μάλιστα στην περιοχή μας τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα από τη στιγμή που δεχόμαστε χιλιάδες επισκέπτες, χωρίς να διαθέτουμε τις ανάλογες υποδομές», υποστήριξε ο κ. Μουλαράς
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.