ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Αναστολή λειτουργίας και 30 εκατ. χιόνι στις πίστες

Και σήμερα επικράτησαν στο βουνό θυελλώδεις ΝΔ (120-140km/h), με αποτέλεσμα να αναστείλουμε τη λειτουργία του κέντρου!  Μετά από 3 συνεχείς αναστολές, στις 12 το μεσημέρι δόθηκε το τελικό κλείσιμο του ΧΚΠ.....

Το μόνο ευχάριστο της σημερινής μέρας είναι ότι χιόνισε αρκετά (30εκ) και μάλιστα υγρό - βαρύ χιόνι το οποίο δεν επηρεάζεται από τον αέρα και κολλάει πάνω στις πίστες!
Για αύριο προβλέπονται επίσης θυελλώδεις ΝΔ άνεμοι και μάλιστα με περισσότερη ένταση!

ΣΗΜΕΡΑ δεν λειτούργησαν οι αναβατήρες και οι πίστες του χιονοδρομικού κέντρου.

ΑΥΡΙΟ  καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής,  Ήρα, Παν, Πυθία, Ηνίοχος, Ερμής & baby 2
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1), Αίολος (Νο3 & Νο4), Βάκχος (Νο2 & Νο2β), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα, Παν, Πυθία, Περιφερειακή και baby 2.

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε νεφώσεις με διαστήματα χιονοπτώσεων (βροχόπτωση στα χαμηλότερα σημεία του βουνού), θυελλώδεις ΝΔ ανέμους και θερμοκρασίες από +1°Cέως +3°C.
Αύριο περιμένουμε νεφώσεις. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από +1°Cέως +5°Cενώ οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις ΝΔ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στην Φτερόλακα στις 28/2/15. Από την 1 Μαρτίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα Κελλάρια θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 15 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.