Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ

Αν η κολοτούμπα ήταν Ολυμπιακό άθλημα θα είχαμε πολλούς Ολυμπιονίκες.
Η αλήθεια είναι ότι ζαλιστήκαμε από τις πολλές κολοτούμπες από βουλευτές που αναλόγως με το κλίμα μεταπηδούσαν για την σωτηρία της χώρας. Κολοτούμπες ..


Ναι αλλά , διαλέξτε προς τα που ...θα πέσετε Αντιμνημονιάκα ή Μνημονιακά 
ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ Γιατί βγήκε ο χάρος παγανιά και άρχισε να φοβερίζει για την καταστροφή που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Δε πιάνει πια κυρίες και κύριοι βουλευτές, αυτό το παραμυθάκι.
 Την καταστροφή την ζούμε ΟΛΟΙ μας. Το χάρο τον αντάμωσαν 5.000 πολίτες αυτής της χώρας και είναι ετοιμοθάνατοι ΟΛΟΙ ΟΙ υπόλοιποι . Πρώτος στη σειρά είναι ο Ρωμανός αφού αυτόν θυσιάζετε για να φέρετε την πολιτική αστάθεια. 
Έχω την αίσθηση ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ που ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και εγώ μαζί με αυτούς , ήταν όταν ο Ιωάννης Μελισσανίδης στη γυμναστική εδάφους το 1996 στην Ατλάντα πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Οι δικέ σας κολοτούμπες ΘΑ είναι μόνο για την πάρτη σας, εάν αλλάξετε στάση τώρα που εγκυμονεί η ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ στην περίπτωση εκλογών.
Η επίσπευση της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι καλοδεχούμενη, καθώς φέρνει πιο κοντά τη μόνη προοπτική λύτρωσης για το λαό και τον τόπο, που είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία
Ελπίζω επιτέλους να αποκτήσετε και εσείς κάτι από αυτό που έδειξαν οι περισσότεροι από εμάς. Τσίπα και φιλότιμο .. .Για εσάς το λέω . Για εσάς που θα θελήσετε για μια άλλη φορά να το παίξετε σωτήρες μας και να κάνετε τις κολοτούμπε σας.


Ntina Lytra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου