Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΜΟΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΟΛΙΩΤΗ

Αν και το θέμα της συγκέντρωσης φορέων και πολιτών της ΔΕ Παρνασσού, ήταν σημαντικό, η αρχή της συζήτησης ήταν επεισοδιακή.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου στο ξεκίνημα δήλωσε το παράπονό του, γιατί ο Αντιδήμαρχος για μια φορά ακόμη, δεν του αναγνωρίζει της αρμοδιότητες που προβλέπονται.....

Ενημερώθηκε, όπως δήλωσε αρκετά εκνευρισμένος,  από απλούς πολίτες ότι
ο κ. Δήμαρχος θα ερχόταν στην Πολύδροσο, ενωρίτερα από την συγκέντρωση, προκειμένου να επισκεφθεί της κτιριακές εγκαταστάσεις που ανήκουν στον Δήμο.
Όφειλε λοιπόν κατά τον Πρόεδρο, ο κ. Μολιώτης να τον ενημερώσει, αφού στις αρμοδιότητες που έχει ως Πρόεδρος είναι και οι κτιριακές εγκαταστάσεις της Τοπικής Κοινότητας, προκειμένου να παρευρίσκεται και αυτός στην επίσκεψη του Δημάρχου.
Σε ερώτηση μάλιστα του κ. Μουλαρά,  προς τον κ. Δήμαρχο  ….γιατί ο ίδιος δεν αναρωτήθηκε που είναι ο Πρόεδρος…., ο κ. Παναγιωτόπουλος του απήντησε ότι  …. αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω εγώ, μπορεί να στο απαντήσει ο Αντιδήμαρχος!.....
Ο κ. Μολιώτης στην απάντησή του είπε … εγώ κάλεσα τον Δήμαρχο εθιμοτυπικά και τον προσκάλεσα να γνωρίσει της κτιριακές εγκαταστάσεις, από κει και πέρα τι θέλετε?.....
Παρενέβη τελικά η κ. Ανδρεοπούλου η οποία και κατάφερε να σταματήσει εκεί ο διάλογος, προκειμένου να συζητηθεί και το θέμα για το οποίο έγινε η συγκέντρωση.

Σχεδιασμός και διαμόρφωση τουριστικής προβολής της ΔΕ Παρνασσού

Στόχος των συναντήσεων αυτών ήταν να καταστεί σαφές ότι το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Δελφών θα συνεργαστεί ανοικτά με όλους τους φορείς, ώστε να καθοριστούν τα βήματα που θα οδηγήσουν σε  επαναπροσδιορισμό της τουριστικής ταυτότητας  ανά ενότητα αλλά και ανασύνθεση  του συνολικού τουριστικού προϊόντος του Δήμου Δελφών.  Ταυτόχρονα, η κ. Ανδρεοπούλου, ζήτησε και κατατέθηκαν απόψεις των φορέων για τα χρονίζοντα  προβλήματα που αντιμετωπίζει το παραλιακό τμήμα του Δήμου Δελφών αλλά και προτάσεις αντιμετώπισής τους. Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα καθημερινότητας όπου χρειάζεται  η συστηματική συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου αυτά να ξεπεραστούν.
Επίσης η κ. Ανδρεοπούλου ενημέρωσε ότι θα λειτουργήσει και γραφείο του Αυτοτελούς  τμήματος Τουρισμού στην Άμφισσα στο παλιό νοσοκομείο. 









19 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ......ΤΗΝ ΚΟΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ......[ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ.......................ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ...ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΤΩΝ 5.42 ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ..ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ .. ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕ ΓΑΛΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΕΡΝΕΙ
    ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ?.ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΛΑΦΑΤΖΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΘΑΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΑΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΙΕΣ . ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ .. ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ(ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) . . ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ.ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΜΙΚΑ) ΜΟΥΛΑΡΑ24 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:34 μ.μ.

      σωστος!!! σωστος!!! απλα εχουμε συνηθισει να βλεπουμε τους δημαρχους με κουστουμακι και στυλ αυτοκρατορα. ε,δε στεκει τωρα αυτη η εικονα που παρουσιαζει ο αργυρης. τους χαλαει τη μοστρα!!!

      Διαγραφή
  5. ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΞΕΝΟ.ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ;ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ 2 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΟΥΓΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΧΕΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ. ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΛΕΚ,
    ΣΕ ΈΝΑ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο κ. ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ.
    ΑΡΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Ο κ. ΜΟΥΛΑΡΑΣ .
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, κλπ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ...ΑΓΑΠΗΤΕ ..ΑΓΧΩΜΕΝΕ 1 Η ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
    ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΟΥ ΝΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ.... ΨΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ...ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ..
    ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 4.43 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΠΛΕΚ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 1821?ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ?ΠΟΤΑΜΙ ?ΠΗΓΗ?
    ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ?
    Α ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ....ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Τ.Σ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΡΩΝ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ?ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ?ΒΗΜΑ -ΒΗΜΑ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ,ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ.Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ.?
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
    ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΜΙΚΑ) ΜΟΥΛΑΡΑ24 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:48 μ.μ.

      σοφο, απαραιτητο, επικαιρο και με βαθυ νοημα το σχολιο-μηνυμα "καλες γιορτες και καλα μυαλα".

      Διαγραφή
  9. ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ...ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ .
    Η ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ Η ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ .ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ......ΑΛΛΑ ΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΄ΣΥΚΩΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑ ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ?
    Ν.ΣΤΥΛΙΑΣ (Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΓΥΡΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ '"ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ '" ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ.Η ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ) ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΑ.ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ .ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΑΣΚΑΣ20 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:41 μ.μ.

    Aντί σχολίου ...
    " Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή
    καθενός χαμογελάει, "πάρ' το", λέγοντας, "και συ".

    Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει έχει αλήθεια ωραία θωριά•
    μην το πιάστε, γιατί ρίχνει εισέ δάκρυα θλιβερά.

    Από στόμα οπού φθονάει, παλληκάρια, ας μην πωθεί,
    πως το χέρι σας κτυπάει του αδελφού την κεφαλή.

    Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένa έθνη αληθινά:
    " Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά ".

    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
    " ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ"

    “ Καλά Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά ”

    Y.Γ. Μέρες που έρχονται κάντε αγάπη και προσπαθήστε να συνεννοηθείτε. Τα πολλά προβλήματα του χωριού μας δεν λύνονται με αντιπαλότητες με μίση και με ύβρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΒΑΛΑΣΚΑ ΑΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΚΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ?ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑ ΘΟΥΜΕ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΤΡΙΩΤ , ( 8:15 μ.μ. )
    ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ??? ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ???
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΧΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ .
    ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤ , ΟΝΟΜΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ , ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ . ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ . ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ .
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .
    '' ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ''
    Υ.Γ.
    Όσο για τις "ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ" που γράφεις , εγώ ούτε παρενέσεις ούτε ενέσεις κάνω γιατί γιατρός δεν είμαι . Καμιά ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ που και που μπορεί να κάνω έτσι λόγω ηλικίας και συγχωρέστε με .

    ΑπάντησηΔιαγραφή