Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μια συγκινητική ιστορία προσφοράς ενός άστεγου που ανταμείφθηκε

Είναι παράξενο και όμως συμβαίνει τελικά τόσο συχνά! Όποιος έχει λίγα είναι πάντα πιο πρόθυμος να δώσει κάτι από το υστέρημά του για να βοηθήσει.....

Αυτό ακριβώς επαναλήφθηκε και στην ιστορία της 22χρονης Dominique Harrison-Bentzen και του Robbie από τη Βρετανία.
Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, η φοιτήτρια που είχε βγει να διασκεδάσει, ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της με ένα ταξί, καθώς ήταν πολύ αργά, αλλά κατάλαβε ότι της είχαν κλέψει την κάρτα της την πιστωτική.
Ο Robbie, ένας άστεγος που βρίσκονταν κοντά της, της έδωσε τις τελευταίες 3 λίρες που είχε για να πάρει το ταξί και να γυρίσει με ασφάλεια στο σπίτι της.
Παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε τα χρήματα αυτά, η 22χρονη, συγκινήθηκε τόσο από την κίνηση αυτή που ήθελε κάτι να προσφέρει στον άνθρωπο αυτό.
Ξεκίνησε μία εκστρατεία μέσω Facebook με τον τίτλο Help Robbie και επιπλέον έζησε και η ίδια 24 ώρες αστεγη στο δρόμο μαζί του.
Μέχρι σήμερα, η Dominique Harrison-Bentzen έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 12.500 λίρες για τον καλόκαρδο άστεγο.
Όπως συνειδητοποίησε η φοιτήτρια ζώντας για λίγο με αυτόν τον καλόκαρδο άστεγο, ανακάλυψε ότι είχε βοηθήσει και άλλους ανθρώπους, είτε επιστρέφοντας χαμένα πορτοφόλια στους περαστικούς είτε προσφέροντας το κασκόλ του για να ζεστάνει κάποιους άλλους
"Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτούμε τους άλλους ανθρώπους. Εάν οι άνθρωποι δουν αυτό που κάνουν, τότε ίσως σταματήσουν για να μιλήσουν σε έναν άστεγο και να ακούσουν την ιστορία τους"
Επιμέλεια: Viralnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου