Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Κατέβηκε η σελίδα των μαθητικών καταλήψεων

Επικοινωνία του υπουργείου με τον Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αγώνα μέσω «facebook» έδιναν οι μαθητές για τις καταλήψεις και για το λόγο αυτό είχε δημιουργηθεί σελίδα για την εκδήλωση που έφερε τον τίτλο « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ». ...Σε αυτήν υπήρχε ενημέρωση για τις εξελίξεις των καταλήψεων ανά την Ελλάδα αφού καταγράφονταν όλα τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί έως και την Δευτέρα 3/11, μέσω του Facebook 194.500 άτομα εκ των οποίων 45.315 δήλωσαν ηλεκτρονικά ότι θα πάνε και 6.501 απάντησαν «Ίσως».

Ωστόσο σήμερα που επιχειρήσαμε να επισκεφτούμε την εν λόγω σελίδα βγήκε το ακόλουθο μήνυμα: Προς το παρόν, αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο. Η σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.

Η σελίδα λοιπόν για τις μαθητικές καταλήψεις κατέβηκε και αυτό ενδέχεται να έχει σχέση με την επικοινωνία που είχε ο υπουργός Παιδείας με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκη καθώς και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τους οποίους και ενημέρωσε ότι αν πίσω από την ιστοσελίδα είναι ένας άνθρωπος μιας κάποιας ηλικίας που θέλει να καθορίσει τη λειτουργία των σχολείων τότε υπάρχει πρόβλημα.

«Αν ωστόσο είναι μαθητική σελίδα έχει καλώς. Είναι η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας από μαθητές» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου