Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα με ... αφρικανική σκόνη

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται σταδιακή επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων 6-8 μποφόρ, άνοδος της θερμοκρασίας, πρωινές ομίχλες και μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ....

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Ομίχλες κατά τόπους κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα νότια πυκνότερες. Πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας στην Πελοπόννησο. Τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα και από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου