Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Το αποκαλυπτικό βίντεο από τα επεισόδια στα Εξάρχεια προκαλεί οργή - Άντρες των ΜΑΤ δέρνουν εργαζόμενο σε περίπτερο και κλέβουν τα νερά

- Το βίντεο αυτό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και προκαλεί αγανάκτηση για τις μεθόδους της αστυνομίας
- Οι άντρες των ΜΑΤ φαίνεται πως αρπάζουν έναν άνθρωπο και κυριολεκτικά θέλουν να τον σύρουν
- Εκείνος τους φωνάζει πως είναι εργαζόμενος στο περίπτερο και προσπαθεί να τους απωθήσει
- Εκτός από τις ζημιές που φαίνεται πως έκαναν στο περίπτερο οι ματατζήδες, ο νεαρός τους φωνάζει: ρε είστε καλά, θα κλέψετε τα νερά από το ψυγείο;....

- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Ένα βίντεο που προκαλεί πολλά ερωτήματα για το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας, σαρώνει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο και φαίνεται να δείχνει ένα στιγμιότυπο από τα επεισόδια στα Εξάρχεια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου. 

Το βίντεο φαίνεται πως οι άντρες των ΜΑΤ ορμούν σε ένα περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων και προπηλακίζουν χωρίς λόγο έναν άντρα, ο οποίος προσπαθεί να προστατευτεί και φωνάζει πώς είναι εργαζόμενος του περιπτέρου. 

Η επίθεση στον άνθρωπο που δουλεύει στο περίπτερο φαίνεται ξεκάθαρα στο συγκεκριμένο βίντεο, ενώ ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει: ρε είστε καλά, θα κλέψετε τα νερά;"

Εκείνοι τον αρπάζουν από την μπλούζα και στην κυριολεξία προσπαθούν να τον σύρουν, ενώ εκείνος συνεχίζει να φωνάζει πως είναι εργαζόμενος στο περίπτερο. 

Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο εάν είναι αληθινό, θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, καθώς αυτό το προφίλ δεν έχει καμία σχέση με το ρητό "δίπλα στον πολίτη", αλλά αντίθετα δείχνει πως στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν άτομα που θυμίζουν άλλες εποχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας βλέπουν αυτή τη στιγμή το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο και αναμένονται εξελίξεις. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου