Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ανοικτή ρήξη στην κυβέρνηση: Γεωργιάδης: Για την εμπλοκή φταίει το ΠΑΣΟΚ - Καρύδης: Ας τον μαζέψει κάποιος! Είναι εκπρόσωπος της ΝΔ ή της τρόικας;

- Αδωνις Γεωργιάδης: «Το ΠΑΣΟΚ φταίει που δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία και τώρα η τρόικα μας πιέζει»
- Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα κατεβάσουμε και τα παντελόνια στην τρόικα
- Καρύδης: «Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές»...


- Στις 15:00 συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου
Μια δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν ικανή να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό μέσα στην κυβέρνηση. 

Αφορμή, η σκλήρυνση της στάσης της τρόικας, η οποία, παρά την διάψευση Χαρδούβελη, φέρεται να έχει δώσει τελεσίγραφο 48 ωρών στην κυβέρνηση προκειμένου να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις των δανειστών.

Το πρωί, μιλώντας στο Mega, ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε ευθέως το ΠΑΣΟΚ ότι είναι υπεύθυνο για την εμπλοκή με την τρόικα. 

«Το ΠΑΣΟΚ φταίει που δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία και τώρα η τρόικα μας πιέζει», είπε χαρακτηριστικά. Η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Κουτρουμάνη, ο οποίος απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει την κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα, αλλά υπάρχουν θέματα που δεν μπορεί να κάνει πίσω, όπως οι ομαδικές απολύσεις, το λοκάουτ, το νέο μισθολόγιο».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση τόσο του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, όσο και του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη. 

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι δεν θα κατεβάσουμε και τα πανελόνια στην τρόικα προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, ενώ, ο Δημήτρης Καρύδης σχολίασε στο Facebook: 


«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της Τρόικα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.
Ο κ Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις.Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. 
Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της Τρόικας;» 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου