Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ομολογεί την «παραβατική συμπεριφορά» στελεχών της, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Προβληματισμός και εκνευρισμός επικρατεί στα ανώτερα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από τις νέες ντροπιαστικές για το Σώμα εικόνες που διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ....
στην πλατεία Εξαρχείων με αστυνομικούς των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, να πρωταγωνιστούν σε πλιάτσικο σε καταστήματα, καθώς επίσης και σε ξυλοδαρμούς  δημοσιογράφων και ανυποψίαστων πολιτών.
 
Τα ανδραγαθήματα των «υπηρετών του Νόμου» έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, μέσω ερασιτεχνικών βίντεο, προκαλώντας γενική κατακραυγή.
 
Την «απογοήτευση για την παραβατική συμπεριφορά μιας μειοψηφίας ένστολων, που δε συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία μιας Ελληνικής Αστυνομίας, που βρίσκεται δίπλα στον πολίτη» δεν κρύβουν ανώτερα στελέχη της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
 
Σύμφωνα μάλιστα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Π» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης εμφανίζονται αποφασισμένοι να «φθάσουν το μαχαίρι στο κόκαλο» βρίσκοντας και αποδίδοντας βαριές πειθαρχικές  - και όχι μόνο - ποινές στους υπαίτιους αστυνομικούς, των όσων θλιβερών περιστατικών διαδραματίστηκαν τόσο κατά τη διάρκεια της πορείας για την Επέτειο του Πολυτεχνείου, όσο και στα Εξάρχεια.
 
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη Διοικητική Έρευνα και προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τις απρόκλητες επιθέσεις και τους  τραυματισμούς   των δημοσιογράφων Αντώνη Ντινιακού (του διαδικτυακού περιοδικού vice.com) και Λευτέρη Μπιντέλα (εφημερίδα το Έθνος), καθώς  και της φωτορεπόρτερ Αγγελικής Τσαγκάρη, από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ., καθώς και του πλιάτσικου σε περίπτερο στην πλατείας Εξαρχείων με πρωταγωνιστές τους άνδρες μιας διμοιρίας των ΜΑΤ !
 
Αρκεί βέβαια, αυτή τη φορά οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. να καταλήξουν όχι μόνο στον εντοπισμό των ενόχων, αλλά και σε ποινές αντίστοιχες των πράξεων των κατηγορούμενων αστυνομικών.

topontiki.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ? ΠΩΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,,,ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή