Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Οι γκέι, η γκόμενα και η αστυνομικός που εκνεύρισαν τον Αρχιμανδρίτη. Η απάντηση του Ι. Σάπιου για το επεισόδιο στην εθνική οδό.(video)

Το ρεπορτάζ "καίει" τον 59χρονο Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία - Απείλησε την αστυνομικό λέγοντας ότι γνωρίζει τον αρχηγό της αστυνομίας - Με ποιες κατηγορίες τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί για αυτόφωρο - Γιατί τράπηκε σε φυγή αφήνοντας στο σημείο προσωπικά του έγγραφα;.....

Νέες στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το απίστευτο συμβάν με πρωταγωνιστή τον Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία Ιγνάτιο Σάπιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Αρχιμανδρίτης άρχισε τα γαλλικά όταν η 32χρονη αστυνομικός του ζήτησε και το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου.

Τότε με έκπληξη άκουσε τον σεβάσμιο Αρχιμανδρίτη να της λέει με ύφος: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές του τύπου "γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις που μπορείς να βρεθείς..."

Όταν είδε ότι η Ανθυπαστυνόμος δεν "μάσησε" και συνέχισε να κάνει τη δουλειά της προσπάθησε να της αρπάξει τα χαρτιά (άδεια - δίπλωμα κλπ) από τα χέρια. Όταν εκείνη δεν τα άφηνε ο Αρχιμανδρίτης προσπάθησε να την χαστουκίσει και εκείνη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια η 32χρονη αστυνομικός έπεσε πάνω στις μπάρες και χτύπησε χάνοντας τις αισθήσεις της.

Ο 59χρονος Αρχιμανδρίτης μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Ήταν δε τέτοια η βιασύνη του, που άφησε στο σημείο κάποια από τα ατομικά του έγγραφα.

Οι δυο συνάδελφοι της αστυνομικού που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την Ανθυπαστυνόμο, η οποία είχε χάσει της αισθήσεις της. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Θηβών.

Η μήνυση και οι αναζητήσεις για το αυτόφωρο

Η 32χρονη Ανθυπαστυνόμος αμέσως μετά υπέβαλε μήνυση κατά του 59χρονου Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Σάπιου. Η μήνυση σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι για 4 αδικήματα.

α) Απειλή, β) Αντίσταση, γ) Απλή σωματική βλάβη, δ) Εξύβριση.

Στη συνέχεια εστάλη σήμα για να συλληφθεί ο Αρχιμανδρίτης στα πλαίσια του αυτοφώρου. Μάλιστα το σήμα εστάλη και στην Α.Δ. Φθιώτιδας γιατί η γενέτειρα του είναι η Λαμία, ενώ εστάλη και στο Α.Τ. Συντάγματος για αναζήτηση στην Αθήνα, αφού ο Αρχιμανδρίτης δήλωνε κάτοικος Κολωνακίου - Μονή Πετράκη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής .

Το αυτόφωρο έληξε το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς φυσικά ο Αρχιμανδρίτης να έχει εντοπισθεί.

Όλα τα παραπάνω φυσικά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης βγήκε και υποστήριξε στα κανάλια.


Τι λέει ο Ιγνάτιος Σάπιος


Ο Αρχιμανδρίτης μιλώντας χθες στο Star παραδέχτηκε πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα και ότι η αστυνομικός τον σταμάτησε σε μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας

Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τόσο σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: "Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις".

Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: "Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;" είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως "Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι."

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Πάντως όπως είπε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό. 
Δείτε στο βίντεο τι είπε Αρχιμανδρίτης: 

 από LAMIASTARGR 
και lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου