Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: «Γύρισε πίσω τον υπάλληλο, να μη φρεζάρει το δρόμο»

                                                 Φωτο αρχείου
«Γύρισε πίσω τον υπάλληλο, να μη φρεζάρει το δρόμο»
«Δεν αφήνει ο Αντιδήμαρχος καμιά αρμοδιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Πολυδρόσου....

Μάλλον θέλει χρόνο να βρει τους ρυθμούς του ο κ. Μολιώτης
Ο κ. Μολιώτης αν και δεν έχει προλάβει να ζεστάνει την καρέκλα του
αντιδημάρχου έχει ήδη εισπράξει εις διπλούν δημόσια παράπονα για τη συμπεριφορά του. Αρχικά υπήρξε πρόβλημα με το Σύλλογο Γυναικών στην Γιορτή Πετιμεζιού, την οποία ούτε διευκόλυνε, ούτε και τίμησε με την παρουσία του, αν και πετυχημένη.
Τώρα, δημιουργείται θέμα με τον κ. Μουλαρά, πρόεδρο της Πολυδρόσου και μάλιστα, για ένα ζήτημα που δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Εξυπακούεται ότι αφού κάποιος έχει την
πρόθεση να τους κάνει ένα έργο δώρο, οφείλουν να το πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάλλον θέλει χρόνο να βρει τους ρυθμούς του και τις ισσοροπίες στη συνεργασία του με τους άλλους αιρετούς, τοπικά και κεντρικά, ο κ. Μολιώτης

-Μας κάνει δωρεάν η ΤΕΡΝΑ ΑΕ το στρώσιμο ενός δρόμου και δε μπορεί να προχωρήσουμε με υπαιτιότητα του κ. Μολιώτη.
Όχι μόνο δεν τηρείται η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου
κ. Παναγιωτόπουλου, αλλά και δεν μπορεί να πάρει καμιά πρωτοβουλία ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυδρόσου κ. Αργύρης Μουλαράς, όπως υποστηρίζει στην ΩτΦ, τονίζοντας ότι ο ρόλος του περιορίζεται στη συλλογή αιτημάτων.
Ο κ. Μουλαράς τονίζει ότι η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΑΕ προθυμοποιήθηκε να στρώσει ένα δρόμο με δική της δαπάνη, δωρεάν προς την περιοχή, ωστόσο θα πρέπει να προηγηθούν κάποιες εργασίες από την πλευρά του δήμου.
«Εμείς έπρεπε να ξύσουμε το δρόμο και να αποκαταστήσουμε μια βλάβη στον κεντρικό αγωγό του νερού, ως προετοιμασία για να στρωθεί ο δρόμος. Να διευκρινίσω δε, ότι πρόκειται για ένα σημείο περί τα 100 μ μήκος, που βρίσκεται μπροστά από εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχείο.
Δεν έχω κάποιο όφελος προσωπικό ή πολιτικό. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι καν ψηφοφόροι της περιοχής, για να μην θεωρήσει κάποιος ότι εξοφλώ προεκλογικά γραμμάτια. Με πρωτοβουλία δική μου ζήτησα από τον χειριστή του δήμου να πάει το μηχάνημα και να ξύσει το δρόμο.
 Όταν το πληροφορήθηκε ο Αντιδήμαρχος έγινε έξω φρενών και ζήτησε από
τον υπάλληλο να γυρίσει πίσω, καθιστώντας του σαφές ότι μόνο από αυτόν μπορεί να λαμβάνει εντολές. Παρουσία του υπαλλήλου ζήτησα συγγνώμη από τον Αντιδήμαρχο, του εξήγησα ότι η πράξη μου δεν έχει να
κάνει με έλλειψη σεβασμού στην πολιτική ιεραρχία και του είπα αν θέλει να του δώσει εντολή να πάει να φρεζάρει το σημείο.
Η απάντηση του αντιδημάρχου ήταν απολύτως αρνητική, όπως και παραμένει μέχρι σήμερα», τόνισε ο κ. Μουλαράς.
Επίσης, υποστηρίζει ότι ο κ. Μολιώτης επιδεικνύει απίστευτη τυπολατρεία ζητώντας η όποια επικοινωνία να γίνεται μόνο γραπτά.
Εξήγησε πάντως ότι έχει ήδη καταθέσει εγγράφως το αίτημα και περιμένει. Το εν λόγω αίτημα έχει αρ. πρωτ. 5 και κατατέθηκε 25/9/2014, σε υπηρεσιακό σημείωμα, το οποίο ακόμη δεν έχει απαντηθεί, όπως σημειώνει
ο κ. Μουλαράς.
«Προσωπικά αναμείχθηκα με τα κοινά γιατί θέλω πραγματικά να συμβάλω
στη διαχείριση των προβλημάτων της περιοχής μας. Θέλω να βοηθήσω και αν μπορώ να ανακουφίσω το φόρτο του Αντιδημάρχου και δεν έχει καμιά σημασία αν συμμετείχα και εκλέχθηκα με άλλη δημοτική παράταξη.
Αυτό που μετράει είναι ο τόπος και τα προβλήματά του. Δεν μπορώ όμως να βοηθήσω όταν μου το απαγορεύουν. Δεν τηρείται η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου για εκχώρηση αρμοδιοτήτων στους προέδρους.
Ουσιαστικά δεν έχουμε κανένα ρόλο, πέρα από τη συλλογή αιτημάτων, τα οποία μεταφέρουμε στον Αντιδήμαρχο», τονίζει.
Επιπλέον αναφέρει ότι σκοπεύει εντός των επόμενων ημερών να επισκεφθεί τον Δήμαρχο κ. Παναγιωτόπουλο προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής, αλλά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η
συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παρνασσού. «Δεν μ’ αρέσει η μεμψιμοιρία, ούτε θέλω να κάνω αντιπολίτευση σε κανέναν.
Μ’ αρέσει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των αιρετών γιατί είναι κοινοί οι στόχοι και οι επιδιώξεις», κατέληξε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυδρόσου κ. Μουλαράς.
Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που διατυπώνονται δημόσια παράπονα για τη συμπεριφορά του κ. Νίκου Μολιώτη από τη μέρα που έγινε αντιδήμαρχος, καθώς υπήρξε ζήτημα με το Σύλλογο Γυναικών
στην Γιορτή Πετιμεζιού. Προφανώς αυτές οι παρεξηγήσεις έχουν να κάνουν με την έλλειψη εμπειρίας στη διαχείριση του δήμου που είναι φυσικό να έχει ο κ. Μολιώτης, ο οποίος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και θεωρούμε ότι σύντομα θα βρει τις ισορροπίες στις σχέσεις του με τους αιρετούς, τους συλλογικούς φορείς και την κοινωνία στην περιοχή.
Τέλος να αναφέρουμε ότι εφόσον με προσωπικές επαφές του προέδρου ή όποιου άλλου βγήκε μια δωρεά προς το δήμο, έστω και αυτό το μικρό έργο, η Δημοτική Αρχή οφείλει να κάνει το ανθρωπίνως δυνατόν να διευκολύνει την εκτέλεση του έργου, ειδικά αυτή την εποχή που τα ταμεία του δήμου είναι
κάτι παρακάτω από μείον.
 ΠΗΓΗ : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Παίρνει θέση ο κ. Ταγκαλής για την έλλειψη συνεργασίας
Μουλαρά – Μολιώτη

«Η απαξίωση του Πρόεδρου από τη Δημοτική Αρχή στοχεύει στην εξυπηρέτηση ιδίων, μικροπολιτικών ωφελειών»
Επίσημα παίρνει θέση ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής για το θέμα που έχει προκύψει με τον πρόεδρο της Πολυδρόσου κ. Αργύρη Μουλαρά και τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μολιώτη τονίζοντας ότι η έλλειψη στοιχειώδους συνεργασίας συμβάλει στην εξυπηρέτηση ιδίων μικροπολιτικών ωφελειών.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ταγκαλή:
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
Προς : Καθημερινή Εφημερίδα ‘ Ώρα της Φωκίδας ’
«Η προσπάθεια απαξίωσης της συνεχούς και άοκνης άσκησης
των καθηκόντων ενός νέου και δυναμικού Προέδρου του συνδυασμού
μας της Τ.Κ. Πολυδρόσου και η έλλειψη στοιχειώδους συνεργασίας από τη Δημοτική Αρχή και τον κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δ.Ε.Παρνασσού, με ενδεχόμενο στόχο την εξυπηρέτηση ιδίων, μικροπολιτικών ωφελειών, δεν συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, στην πρόοδο και διαψεύδει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Παναγιώτης Ταγκαλής
 ΠΗΓΗ : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

6 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΝ Π.Χ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΣΕΒΕΙΣ
    Ποιοί είναι όλοι ετούτοι , που παρακάμπτουν την Αυτού Εξοχότητα του Κυρίου Αντιδημάρχου ; Προς τι η προσπάθεια εξωραϊσμού της Πολυδρόσου από τους συμπτωματικά εκλεγέντες από τους αδαείς Σουβαλιώτες ; Μήπως για να δρέψουν δάφνες ευεργετών , εις βάρος της Οντότητας Του χωρίς τις απαραίτητες πρωτοκολλημένες επιστολές , χωρίς τις χαρτοσημασμένες αιτήσεις , χωρίς τις έγγραφες νομότυπες παρακλήσεις ;
    Αλήθεια που βρισκόσαστε κύριοι ; Εδώ υπάρχει Ιεραρχία , Τάξη , και τα έργα θα πραγματοποιηθούν , όταν και εφόσον καλυφθεί, μέσω της Γραφειοκρατίας κάθε πτυχή και κάθε παράμετρος της ορθής σειράς των πραγμάτων .
    Η Α.Ε ο Αντιδήμαρχος μας γνωρίζετε ότι είναι εχθρός της τσαπατσουλιάς .

    Ανυπόμονοι !

    ΥΓ. Το μεγαλόπνοο έργο του θα το δικαιώσει η Ιστορία ! Όχι η πλέμπα ...............

    ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι ευτυχης που δεν εχω ψηφισει κανεναν απο τους τρεις αλλα οταν ερθει η ωρα για σοβαρα θεματα ειμαι
    Αποφασισμενος να συγκρουστω με ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακουτε ακουτε καναμε την μεγαλυτερη μεταγραφη..δωσαμε το 4χ4 της δημοτικης ενοτητας παρνασσου και μας δωσανε κουρσα για τις ανάγκες του αντιδημαρχου...τ'ακουτε ρεεεε πρρρ..θα πεταμε τα σκουπίδια με την κουρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε Μολιοτη επεσες απο το καμπαναριο και σταθηκες ορθιος ( και η παρεα σου ε.) ΠΡΟΣΕΧΕ τους Σουβαλιωτες γιατι οπως ειδες και στης εκλογες δεν σας ηθελαν και πολυ .
    εχεις υποχρεωση να δουλεψεις για ΟΛΟ το χωριο και οχι γαι την πλευρα του ΚΑΡΑΔΡΟΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή