Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ Ή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ - ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ

Με πρωτοβουλία της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία έγινε διαμαρτυρία από κατοίκους και φορείς για τη λειτουργία των νέων πλευρικών διοδίων στο Μπράλο
Από τα μεσάνυχτα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους δυο νέοι σταθμοί σε Μώλο και Μπράλο.....
Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων δήλωσε ότι συγκαλείται αύριο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.
Θα πρέπει όμως να κινητοποιηθούμε και να αντιδράσουμε συλλογικά.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε : ΄΄….Ας αφυπνιστεί ο κόσμος και ο καθένας ας κάνει αυτό που του αναλογεί, γιατί αλλιώς πραγματικά σε λίγο πάμε για το Ζάλογγο…..

Στην συγκέντρωση βρέθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αποστόλης Καραναστάσης, η επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Μαρία Αντωνίου, ο Βασίλης Ζούμπος από την Αριστερή Παρέμβαση και άλλοι.

Δείτε φώτο και βίντεο:
2 σχόλια:

 1. ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΝΕΨΗΣ!ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!9 Σεπτεμβρίου 2014 - 8:24 μ.μ.

  ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΩΩΩΩΡΑ ..... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΝΕΨΗΣ!

  Πλήρης απογοήτευση και χίλια κρίμα!!!!
  45 άνθρωποι! Ο Δήμαρχος Λαμίας.Δημοτικοί Σύμβουλοι απο Λαμία,Ο Δήμαρχος Στυλίδας,Ο Βουλευτής Κυριακάκης,Πρωτοβουλίες πολιτών απο Λαμία .Λίγοι Αυτοδιοικητικοί και καμιά 35αριά νοματαίοι!
  Ηχηρές απουσίες.Δαδιώτες(ουδείς),Σουβαλιώτες(δύο),Αγοριανίτες,Μαργιολακιώτες,πάνω Αγοριανίτες,Γραβίσιοι,Καστελιώτες και...και...και...,κανένας.
  Δήμαρχοι ,Αντιδήμαρχοι,Πρόεδροι Κοινοτήτων και Αυτοδιοικητικοί απο τα χωριά μας και τη *γούρνα*,κανένας , ούτε νέος , ούτε παλιός,ούτε "συμπ", ούτε " αντι".
  Μπορεί θα μου πείτε νά "φταιγε και η ...... μεσημεριανή σιέστα....Μπορεί....
  Αμ εκείνος ο Περιφερειακός που σήκωσε στα κανάλια και στα site το λάβαρο της ... επανάστασης των διοδίων? Θα είχε φαίνεται άλλες ειλημένες και σοβαρότερες υποχρεώσεις....
  Προφανώς όλοι οι παραπάνω ματακινούνται προς τη Λαμία με .... τελεφερίκ μέσω της .........Λιάκουρας και της Φτερόλακας ,οπότε κανένα πρόβλημα!
  Να δείτε όμως που οι .... αναμορφωτές μας , όπως πάνε, θα βάλουν και εκεί διόδια!
  Υ.Γ Και οσονούπω έρχονται και τα άλλα σε 2-3 χιλιόμετρα για να μπαίνεις στην πόλη της .... Λαμίας!

  ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ........
  Ν.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή