Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Προβλήματα καθημερινότητας στην Επτάλοφο

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Επταλόφου, μιλάει στην ΩτΦ,
 ο Πρόεδρος κ.Αλέκος Λιάπης. ....

Αν και τα έργα προχώρησαν σε ικανοποιητικό βαθμό, όπως επισημαίνει στην ΩτΦ, η καθημερινότητα είναι πιο δύσκολη αφού δεν υπάρχουν τα μέσα και οι εργάτες. 
Ο ίδιος χαρακτήρισε αναγκαίο να υπάρχει εργάτης του Δήμου καθημερινά στο
χωριό, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής τα όποια προβλήματα πρέπει να λύνονται άμεσα. 
Επιπλέον ο κ. Λιάπης υποστηρίζει πως η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Επτάλοφο πρέπει να γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα και όχι δύο, αφού έχει παρατηρηθεί ότι τα σκουπίδια συρρικνώνονται ανάμεσα στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι να έρθει στο χωριό το απορριμματοφόρο. 
Παράλληλα ο κ. Πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τουριστική ανάπτυ-
ξη της Επταλόφου, επισημαίνοντας πως έχει πολλές δυνατότητες για να προσφέ-
ρει στους επισκέπτες εναλλακτικές μορφές, όπως περιπατητικές, ποδηλατικές και
ορειβατικές διαδρομές. 
Στα συν της Κοινότητας είναι ότι το ένα από τα μονοπάτια που διαθέτει οδηγεί στον καταρράκτη Μέτεση, ύψους άνω των 60 μέτρων και μοναδικού φυσικού κάλλους.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

4 σχόλια:

  1. Τα σκουπίδια δεν "συρρικνώνονται",μετατρέπονται σε τεράστιους σωρούς,προσέξτε τι γράφετε,σας παρακαλώ.Και ας αξιοποιήσει,επιτέλους κάποιος αυτό το μονοπάτι της Μάτεσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέχετε και εσείς τι γράφετε κύριε ,σας παρακαλούμε.Το ορθόν σχόλιό σας πρέπει μάλλον να το απευθύνετε στήν *Ώρα της Φωκίδας* που αρχικά ανέβασε το κείμενο.Αυτό φαίνεται και στην αρχή και στο τέλος της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εργα ? ποια εργα ? σοβαρευτειτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει,συγνώμη,να προσέχετε τι αντιγράφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή