Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Κινηματογραφική καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ληστές - Τους ψάχνουν και με ελικόπτερο


Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των ληστών με το Καλάσνικοφ και τη βαριοπούλα που το μεσημέρι έκαναν δυο απανωτές ληστείες στην περιοχή της Θήβας...


Συναγερμός έχει σημάνει σε Στερεά και Αττική για τον εντοπισμό των βαριά οπλισμένων ληστών που το μεσημέρι αρχικά "χτύπησαν" αντιπροσωπεία τσιγάρων και στη συνέχεια λήστεψαν και μια εταιρία ανακύκλωσης (Σκραπ).

Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν το ανθρακί Hyundai με το οποίο είχαν διαφύγει οι ληστές και το καταδίωξαν. Οι διερχόμενοι οδηγοί έβλεπαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στο κομμάτι της εθνικής οδού, μεταξύ Οινόης και Σχηματαρίου.

Οι ληστές πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών και εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στη συνέχεια οι ληστές εγκατέλειψαν το κλεμμένο Hyundai σε παράδρομο της εθνικής και πήραν άλλο αυτοκίνητο από διερχόμενο οδηγό τον οποίο απείλησαν με το Καλάσνικοφ στη μεση του δρόμου.

Οι πληροφορίες λένε ότι εγκατέλειψαν και το δεύτερο αυτοκίνητο και ότι μάλλον κινούνται πεζοί. Η αστυνομία σήκωσε και ελικόπτερο για τον εντοπισμό τους, ενώ κινητοποίησε και τις ειδικές μονάδες, αφού πρόκειται για βαριά οπλισμένος και αδίστακτους κακοποιούς.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις ληστές, αλλά τελικά είναι μάλλον δυο, οι οποίοι φορούσαν πράσινες φόρμες και κουκούλες.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου