Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο ''ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ'', ΗΤΑΝ ...ΤΣΟΠΑΝΗΣ (;)!...Γήπεδο κατάλληλο για ...βοσκή!


 Για  όγδοη συνεχή χρονιά, διοργανώνεται στην Φωκίδα, το διεθνές ''Τουρνουά'' Ποδοσφαίρου, με την ονομασία ''Ξενοφάνης'', προς τιμήν του αρχαίου Αμφισσέα τοπικού ήρωα.  Αυτό θα συμβεί από 13 έως και 15 Ιουνίου 2014 στα γήπεδα της Γραβιάς και της Πολυδρόσου.... με συνδιοργανωτές τον Δήμο Δελφώνκαι το Σωματείο ''Αμφισσαϊκός 2006''και μάλιστα υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Φωκίδος.
   Προφανώς, ο αρχαίος ημών πρόγονος, ονόματι Ξενοφάνης, πρέπει να ήταν βοσκός σε κάποια περίοδο της ζωής του, τσοπάνης κατά το κοινώς λεγόμενον και για αυτό, ελήφθη μέριμνα από τους διοργανωτές του''Τουρνουά'', έτσι ώστε, οι τοποθεσίες και τα γήπεδα στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, να θυμίζουν τον αρχαίο ήρωα.  Δηλαδή, να έχουν μια ''βουκολική''περιβαλλοντική νότα, κάτι το άμεσο και απείραχτο από την αρχαϊκή διαβίωση των αμνοεριφίων στην Φωκίδα.  Έτσι, για να δείξουμε στους καλεσμένους μας, τα βήματα τα οποία έχουμε κάνει στον αθλητισμό, πάντα όμως με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν μας.
Επελέγησαν λοιπόν για εφέτος τα γήπεδα της Γραβιάς και της Πολυδρόσου.
Το μόνο το οποίο έλειπε ήταν, να δοθεί η διεθνής διάσταση στο θέμα, αλλά και αυτό λύθηκε με την ευφυή ονομασία των αγώνων σε ''XENOPHANES Parnassos Cup''.
Τα πάντα πλέον είναι έτοιμα.  Και τα γήπεδα με τις υποδομές τους και η οργανωτική γραμματεία και μέριμνα καθώς επίσης και η φιλοξενία των καλεσμένων.  Τα πάντα!
Αδίκως διαμαρτύρεται ο Πρόεδρος του ''Α.Σ. Διαγόρας Πολυδρόσου'' για την κατάσταση του γηπέδου στην Πολύδροσο.  Είναι αυτό ακριβώς, το οποίο χρειάζεται για την διεξαγωγή και την επιτυχία του ''Τουρνουά'' :  Ο Αθλητισμός, μέσα από τον Βουκολισμό!!!...
http://epikourositeas.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. Καλά για την κατάσταση του γηπέδου ποιος ευθύνεται ???? μέχρι πρότινος δεν έπαιζε εκεί ο Διαγόρας???
    Δεν υπάρχει επιτροπή από τον ΔΙΑΓΟΡΑ που να ασχολείται με το γήπεδο???? γιατί ξεράθηκε το χορτάρι το αμέλησαν για να ασχοληθούν με το κυνήγι του σταυρού????? μέχρι εδώ ποιος είχε την φροντίδα του γηπέδου ????? Ο πρόεδρος του ΔΙΑΓΟΡΑ δε φέρει καμία ευθύνη????? Τώρα το θυμήθηκαν και πήγαν να βγάλουν φωτογραφίες????? ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ- ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ29 Μαΐου 2014 στις 12:01 μ.μ.

      ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ….ΑΝΩΝΥΜΟ
      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ), Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
      ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
      ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
      ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ.
      ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ……ΟΧΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.
      ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
      ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑ

      Διαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΩ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ29 Μαΐου 2014 στις 2:09 μ.μ.

      ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20: 30 ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
      ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΤΙΒΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΖΑ.ΤΟ ΔΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ.ΟΙ ΡΟΜΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ .Δ Ι Α Γ Ο Ρ Α Σ Ο Μ Α Δ Α Ρ Α.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΞΕΡΩ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ,ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΜΙΣΗ'' ΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,,,,ΕΣΤΩ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ....ΤΑΧΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ 9.29.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ! Η ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΣΑ ............ ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Υ.Γ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕ
    ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ? ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕΙ.....
    ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ...ΚΥΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή