Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Εν κρυπτώ" διάλογο με Μπαλτάκο, περί Χρυσής Αυγής, δημοσιοποιεί ο Κασιδιάρης (Video)

Βίντεο με το οποίο ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος παραδέχεται παρεμβάσεις Σαμαρά και της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, κατέθεσε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή. Αφορμή ήταν η συζήτηση για την άρση ασυλίας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένης Ζαρούλια, Νίκου Κούζηλου και Δημήτρη Κουκούτση.....
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε να σταματήσει η διαδικασία και να διαλευκανθεί η καταγγελία, όμως ο Προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης είπε ότι η Βουλή δεν είναι δικαστήριο και για το ζήτημα θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Όλα τα κόμματα ζήτησαν να διερευνηθεί η καταγγελία, ενώ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε: «δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια όσα καταγγέλθηκαν. Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν όμως είναι, ανεξάρτητα από τη μέθοδο με την οποία προέκυψαν αυτά τα στοιχεία, συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό, δημοκρατικό θέμα. Εγείρεται θέμα με το οποίο πρέπει προφανέστατα να ασχοληθεί η Βουλή»
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη στη Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία. Υπέρ της άρσης ασυλίας ψηφίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Παρών δήλωσε ότι θα ψηφίσει ο Βύρων Πολύδωρας, ενώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος είπε πως εφόσον η Δικαιοσύνη του ζητά να διερευνήσει την υπόθεση, δεν μπορεί να αρνηθεί.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ, ΤΟ ΠΑΧΝΙ ΑΛΛΑΖΕΙ (ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΥΑΛΑ Η'' ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ?---ΒΡΙΣΙΕΣ -ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ -ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ''ΠΡΩΗΝ''...
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή