Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Ανακατασκευή ασφαλτικού οδοστρώματος επαρχιακής οδού Ερατεινής"

Ολοκληρώθηκε το έργο «Ανακατασκευή ασφαλτικού οδοστρώματος επαρχιακής οδού Ερατεινής» προϋπολογισμού 94.000,00€ από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας...


Ολοκληρώθηκε το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας «Ανακατασκευή ασφαλτικού οδοστρώματος επαρχιακής οδού Ερατεινής» προϋπολογισμού 94.000,00€ και συνολικού μήκους 500,00μ.
Οι εργασίες αφορούσαν την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού καθώς είχε υποστεί καθιζήσεις σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι εργασίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ήταν για την απόξεση του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα σε όποια σημεία υπήρχε ανάγκη προκειμένου στη συνέχεια κατά την ανακατασκευή να επιτευχθούν οι αναγκαίες κλίσεις για την απορροή των όμβριων υδάτων. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης της οδού με ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση μεταβλητού πάχους, αφού πρώτα έγιναν εργασίες ασφαλτικής προεπάλειψης και συγκολλητικής επάλειψης. Η ισοπεδωτική στρώση έχει διαστρωθεί με τρόπο που να εξασφαλίζει την απορροή των όμβριων προς στους υφιστάμενους αποδέκτες.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου