Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τα πρώτα ονόματα με το ψηφοδέλτιο Μέγκου


Εποχή που οι διεργασίες για την κατάρτιση και την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων για τους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές ....
του άλλου μήνα κορυφώνονται και το Amfissaface παρουσιάζει ορισμένα από τα νέα πρόσωπα που θα κατέλθουν με την παράταξη των "Πολιτών στο Προσκήνιο".

Όπως διαφαίνεται από ντις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και σας μεταφέρουμε, ο συνδυασμός του κ. Π. Μέγκου εμφανίζεται ενισχυμένος σε Δημοτικές Ενότητες που στις προηγούμενες εκλογές υστερούσε, όπως σε αυτές της Άμφισσας και του Γαλαξιδίου.
Στην Άμφισσα, πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται η κα. Δέσπω Παπαστάθη, η γνωστή Δικηγόρος κα. Γιώτα Κασούτσα, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υργών καυσίμων κ. Παναγιώτης Σεγδίτσας κι ο εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του συλλόγου "ΕΛΙΑ" κ. Παναγιώτης Κονιάκος.
Στο Γαλαξίδι, όπου δείχνει να καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη δυναμική σε σχέση με το παρελθόν για την κίνηση των "Πολιτών στο Προσκήνιο" στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων προσώπων κι οι κ. Ευθύμιος Λατσούδης, Οικονομολόγος, κι ο κ. Νίκος Σταντζούρης, Απόστρατος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος και Μέλος της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου νομού Φωκίδας.
 http://amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου