Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Καλοκαιρία και άριστο ποιοτικό χιόνι! Πάμε για ένα εξαιρετικό ΣΚ με Ski Test και Sunset Ski (Σάββατο)!


Απίστευτη μέρα σήμερα με ηλιοφάνεια και άφθονο ποιοτικό χιόνι. Φαίνεται τελικά ότι τα καλύτερα μας τα φύλαγε το βουνό για το τέλος της σεζόν!...
Όπως και να ’χει και επειδή ο χειμώνας πλησιάζει προς το τέλος του, καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρίες των επομένων ημερών και να επισκεφθείτε το ΧΚΠ για να χαρείτε το αγαπημένο σας σπορ τώρα που οι συνθήκες είναι ιδανικές!

Το Σάββατο θα διεξαχθεί κανονικά το SunsetSkiμε 12ωρη συνεχή λειτουργία του ΧΚΠ (από 08:00-20:00).
Επίσης το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το 
Ski Test που είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα.

Ski Test
Το περιοδικό Ski & Snowboard+   διοργανώνει Sk iTest σε συνεργασία με το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας, τον Παρνασσό στις 15 & 16 Μαρτίου 2014 στην θέση “Κελλάρια”. 
Εταιρείες όπως η HEAD, η ELAN, η BLIZZARD, η ARMADA, η VOLKL-MARKER, η BLACK CROWS, η STOCKLI, η FACTIONS SKIS, αλλά και η ARBOR με SPLIT BOARD, είναι οι εταιρείες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα δώσουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε τα μυστικά τους, στους εξοπλισμούς της επομένης σεζόν 2014-2015. Φέτος θα έχουμε την χαρά να δοκιμάσουμε και SPLIT BOARD δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση στους αδάμαστους snowboarders. Μαζί μας θα είναι και οι γνωστές σε όλους μας action cameras DRIFT.
Στην τέντα της ELAN, θα βρείτε και τους ειδικούς της εταιρείας SONY όπου θα σας μυήσουν στα μυστικά των νέων action cameras και στο τέλος της ημέρας, θα κληρωθεί μια κάμερα στους χιονοδρόμους που θα τεστάρουν πέδιλα της ανωτέρω εταιρείας.
Επίσης μαζί μας θα είναι και οι γνωστές σε όλους μας μπότες DALBELLO.
Το SkiTest θα σας περιμένει στην αφετηρία του Ηρακλή ή του Αίολου (καιρού επιτρέποντος) θα ξεκινάει και τις δύο μέρες με το άνοιγμα των λίφτ και θα τελειώνει με το κλείσιμο αυτών.
Βασική προϋπόθεση θα είναι να έχετε κάποιο έγγραφο μαζί σας ως πιστοποίηση των στοιχειών σας για να μπορεί η κάθε εταιρεία να δίνει τον εξοπλισμό της.   

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα  θα λειτουργήσουν  
καιρού επιτρέποντος
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος,  Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα και baby2.
και οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Τηλέμαχος, Βάκχος, Οδυσσέας, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Σαχάρα, Ήρα και πλατό αρχαρίων 1950.
Προσοχή: οι πίστες Ηνίοχος και Σαχάρα θα είναι απάτητες!

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα  προβλέπονται
ηλιοφάνεια, ασθενείς ΒΑ άνεμοι και θερμοκρασία από -3˚ C έως +3°C.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΕ ΤΑ ........... ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ........ΣΩΣΙΒΙΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.....
    ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή