ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Έγκριση διαγωνισμού δακοκτονίας απο την Οικονομική Επιτροπή

Εγκρίθηκαν οι διαγωνισμοί για την δακοκτονία στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεδρίαση ενέκρινε:...

-          Τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Παρχοή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες στα πλαίσια του προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς, έτους 2014, στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας» προϋπ. 32.211,33€ με Φ.Π.Α..
-          Τη διενέργεια ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την «Παρχοή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικού ψεκασμό ελαιοδέντρων, στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς, έτους 2014, στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας» προϋπ. 145.227,60€με Φ.Π.Α..                                                                                    Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


                                                                                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.