Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συγχωνεύεται Η ΕΛΙΑ με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ! ΛΑΔΟΠΟΤΑΜΟΣ το όνομα του νέου κόμματος!

Την απόφαση να αφήσουν στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές και πολιτικές τους διαφορές και να συστρατευθούν μαζί στο κοινό τους όραμα για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας, έλαβαν σήμερα το μεσημέρι ύστερα από συνάντηση κορυφαίων προσωπικοτήτων των δύο κομμάτων, η ΕΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη....
Ειδικότερα, όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση, η ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ σε λίγες μέρες από τώρα θα συγχωνευθούν δημιουργώντας έναν ενιαίο κομματικό σχηματισμό με την...
ονομασία ΛΑΔΟΠΟΤΑΜΟΣ ο οποίος θα συμμετέχει τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου και θα περιλαμβάνει στα ψηφοδελτιά του επιφανείς προσωπικότητες τόσο από τον χώρο της πασοκικής ΕΛΙΑΣ όσο και από τον χώρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.
Το νέο αυτό κόμμα δανείζεται φυσικά την ονομασία του από τον γνωστό Λαδοπόταμο της Δυτικής Μακεδονίας που αποτελεί παραπόταμο του Αλιάκμονα.
Η ονομασία ΛΑΔΟΠΟΤΑΜΟΣ επιλέχθηκε ώστε να περιλαμβάνεται στο όνομα τόσο το λάδι της πασοκικής Ελιάς όσο και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ως σήμα του κόμματος θα χρησιμοποιηθεί επιλεγμένη εικαστική απεικόνιση του Λαδοπόταμου σε μικρογραφία.
Το προεκλογικό σποτ του ΛΑΔΟΠΟΤΑΜΟΥ θα δείχνει γνωστά πρόσωπα τόσο της ΕΛΙΑΣ (Κώστας Σημίτης, Ανδρέας Λοβέρδος)  όσο και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ (Σταύρος Θεοδωράκης, Τάσος Τέλλογλου) να κάνουνε ράφτινγκ στον Λαδοπόταμο.
Ο λόγος που αποκλείστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το πλήρωμα της φουσκωτής βάρκας που θα φαίνεται να πραγματοποιεί κατάβαση στον Λαδοπόταμο για τις ανάγκες του προεκλογικού βίντεο είναι φυσικά το πάχος του το οποίο όλοι είναι βέβαιοι ότι θα κάνει το φουσκωτό να βουλιάξει σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Φυσικά, το ίδιο ακριβώς σκηνικό θα απεικονίζουνε και οι περισσότερες προεκλογικές αφίσες του νέου κόμματος.
Αναμένουμε φυσικά με μεγάλη ανυπομονησία το τραγούδι που θα αποτελέσει τον ύμνο του νέου πολιτικού εγχειρήματος.
oparlapipas.com

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΙΑ... ΛΑΔΙ.... ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ??? ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΑΛΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή