Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

''ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ...''

Προς Ανανήψαντα Υποψήφιον
********************


''Εκεί που όλοι φτύναμε,
εσύ πας και γλύφεις''
(λαϊκή ρήση)

      Αναζητούνται ψηφοκουβαλητές, ψηφοθήρες, ψηφολάγνοι, ψηφοσυλλέκτες και ψηφοπρομηθευτές, προκειμένου να διατηρηθεί η καθεστικυΐα κατάσταση στον Δήμο....  Και για τον λόγο του ότι, διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα, η επιστράτευση είναι πάνδημη και χρησιμοποιούνται τα πάσης φύσεως διατιθέμενα μέσα.  Θεμιτά και αθέμιτα.
   Εσύ όμως, δεν έπρεπε να ενδώσεις!  Δεν έπρεπε να προσχωρήσεις σε αυτή την ''παράταξη'',
της οποίας η λογική και η συμπεριφορά,  έχει φέρει τον τόπο μας δεκάδες χρόνια πίσω.  Δεν έπρεπε ούτε κάν να συζητήσεις με αυτό το καθεστώς, το οποίο (υποτίθεται) σε πολέμησε.  Εσύ, δεν έπρεπε να ακυρώσεις τα όποια καλά έργα είχες κάνει, ή τουλάχιστον, προσπάθησες να κάνεις για αυτόν τον τόπο.  Και το έκανες, με αυτήν σου την ''επιστράτευση'' σε αυτό το ψηφοδέλτιο!...
   Κατάντησες εσύ, ο πλειστάκις ισχυριζόμενος ότι είσαι ''ανεξάρτητος'' και ότι όσοι σε στήριξαν κατά το παρελθόν, το έκαναν από μόνοι τους,  κατάντησες να ''σύρεσαι'' σε παραταξιακό-κομματικό ψηφοδέλτιο και να μετατρέπεσαι σε ''ντενεκέ-διοχέτευσης'', για τους ψήφους, των αγανακτισμένων  κομματικών ψηφοφόρων.
  Ώ! ποία κατάπτωση!...  Από Δήμαρχος κλητήρας!...

Πρέπει να έχεις τους λόγους σου.  Και σαν λογικός επαγγελματίας, θα πρέπει να έχεις κάνει και τους υπολογισμούς σου.  Να έχεις υπολογίσει τα υπέρ και τα κατά, το κέρδος.
-  Το τι θα κερδίσεις εσύ αν προσχωρήσεις και ενδεχομένως εκλεγείς και
-  Το τι θα χάσεις, αν δεν προσχωρήσεις.

  Για το τι θα κερδίσει ή θα χάσει ο τόπος από την ''κάθοδό'' σου ή όχι στις εκλογές, μην το αναφέρεις καθόλου.  Για έναν και μοναδικό λόγο :
Γιατί τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ήσουν ''ΑΠΩΝ''!...  Σε ότι γινόταν και αφορούσε το μέλλον, την ανάπτυξη, την προοπτική, ή την ταπείνωση αυτού του τόπου, ήσουν εκκωφαντικά ''ΑΠΩΝ''!...

   Θα επανέλθουμε.  Μέχρι τότε όμως, έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις στα κατά των υπολογισμών σου, την απώλεια του σεβασμού προς το πρόσωπό σου.  Και εννοούμε τον κοινωνικό σεβασμό και όχι τον κομματικό.
Γιατί εκεί, δεν σε σέβονται.  Απλά σε χρησιμοποιούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου