Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η συγκέντρωση της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ στην Άμφισσα

Δελτίο τύπου  28-3 -2014



Στην Άμφισσα, την Τετάρτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. Στην συγκέντρωση, κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δελφών Παναγιώτης Μέγκος....

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Μέγκος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της  δράσης της παράταξης και στη συνέχεια ανέλυσε τα βασικά σημεία του προγράμματος. 
Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τους πολίτες που παραβρέθηκαν.  Ερωτήσεις, τοποθετήσεις, απόψεις, δείχνοντας ότι η προσπάθεια μας για ανάδειξη της άμεσης δημοκρατίας, της πραγματικής συμμετοχής των πολιτών σε ότι τους αφορά, είναι ο μοναδικός δρόμος  πολιτικής και κοινωνικής χειραφέτησης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με  την ανάγνωση επιστολής, την οποία έστειλε η Αμφισιώτισσα Κατερίνα Στεφοπούλου, κόρη του αείμνηστου ζωγράφου Θανάση Στεφόπουλου, αρχιτέκτων και εικαστικός και η ίδια. 
Πολύ σύντομα θα έχουμε την τιμή και την χαρά να διοργανώσουμε σαν ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ εκδήλωση με ομιλήτρια την Κατερίνα Στεφοπούλου και θέμα τις προτάσεις για την ανάδειξη της πολιτιστικής και εν γένει ανάπτυξης της πόλης όπως τις μελέτησε διεξοδικά η ίδια με συνεργάτες από το Πολυτεχνείο. Προς το παρόν παραθέτουμε την επιστολή της.



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου