ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλαγές και διακοπές δρομολογίων λόγω έργων μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται στο τμήμα Λιανοκλάδι - Τιθορέα από την Τρίτη, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή....

Συγκεκριμένα, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας και ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τους σταθμούς Λιανοκλαδίου και Τιθορέας αντίστοιχα.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα και στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Φλώρινα καθώς και στο τμήμα Έδεσσα - Σκύδρα, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική υποδομή.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ηΤΡΑΙΝΟΣΕ, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης - Φλώρινας και Έδεσσας – Σκύδρας και ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Φλώρινα και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται από τρία ανά κατεύθυνση λεωφορεία.
Στο τμήμα Σκύδρα - Έδεσσα - Σκύδρα οι επιβάτες με προορισμό την Έδεσσα από τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τον σταθμό της Σκύδρας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στον ιστότοπο www.trainose.gr.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.