ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

"Αποκατάσταση τμήματος ασφαλτικού οδοστρώματος απο διασταύρωση Θεοτόκου προς Πενταγιούς"

Δημοπρατήθηκε το έργο «Αποκατάσταση τμήματος ασφαλτικού οδοστρώματος από διασταύρωση Θεοτόκου προς Πενταγιούς»...Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο «Αποκατάσταση τμήματος ασφαλτικού οδοστρώματος από διασταύρωση Θεοτόκου προς Πενταγιούς» προϋπολογισμού 20.000,00€.
Στο συγκεκριμένο τμήμα το ασφαλτικό οδόστρωμα έχει υποστεί καθιζήσεις σε μήκος περίπου 130,00μ. με αποτέλεσμα να παρουσιάζει ρηγματώσεις και η κατάσταση να κρίνεται ως άκρως επικίνδυνη. Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προσωρινή αποκατάσταση του ασφαλτικού τμήματος ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των οχημάτων.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν την τοποθέτηση ασφαλτικής συγκολλητικής επάλειψης και ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης προκειμένου να επιδιορθωθούν οι ανωμαλίες που παρουσιάζει το οδόστρωμα και να επιτευχθούν οι κατάλληλες κλίσεις.


                                                                                          Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


                                                                                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.