Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου καταθέτει ως ΑΝΑΦΟΡΑ την από 24.02.2014 επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας... για την παράταση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων του ΟΑΑΕ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Εν όψει του υποχρεωτικού χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, δεν είναι συνταγματικά επιτρεπτή η μονομερής, σε βάρος του ασφαλισμένου, αναστολή της ασφαλιστικής σχέσης με αναστολή της χορήγησης. Παρόλα αυτά πολλοί ασφαλισμένοι του ΟΑΑΕ είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, κατά τη διάρκεια της ύφεσης και της εφαρμογής των μνημονίων. Έτσι επισυνάπτουμε την εν λόγω επιστολή και παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.